Zamieszczone przez Kolaj U mnie jest całkiem opasły tomik po polsku. Czy to jest książeczka w małym formacie ok. 8x10cm, sklejana ? Dopytuję bo taką, oprócz 3 innych języków, miałem w 50D, a zależy mi na oryginale polskim.
zapraszam do mego Bloga ... | 6D | 16 | 40 | 100L IS | 400L | 17-40L | 70-200L IS |
Zamieszczone przez B o g d a n Czy to jest książeczka w małym formacie ok. 8x10cm, sklejana ? 10,5x14,5 cm, 270 stron, sklejana. Z całą pewnością oryginał. źródło
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 31-10-2009 o 23:08
Fotki na CBBYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Dokładnie taka powinna być, dzięki!
Zamieszczone przez Kolaj 10,5x14,5 cm, 270 stron, sklejana. Z całą pewnością oryginał. źródło No nie .. pierwszy sampel z nowej zabawki i taki marny .. prosze o porawe
Zamieszczone przez wain No nie .. pierwszy sampel z nowej zabawki i taki marny .. prosze o porawe Miałem to samo napisać ;-) Ale chociaż pomiar punktowy ;-)
To wstawię coś na wysokim ISO bez rzadnej obróbki; 1.Z pełnego RAW-a ISO 1600, kiepskie światło źródło i crop z tego: 2 Z mRAW-a ISO 4000 , dobre światło i crop z tego pozdrawiam Krzysiek
pozdrawiam Krzysiek
Zamieszczone przez krzysiek29 To wstawię coś na wysokim ISO bez rzadnej obróbki; Ale rozumiem, że jakieś domyślne wyostrzanie pozostało?
Zamieszczone przez tezmarek Ale rozumiem, że jakieś domyślne wyostrzanie pozostało? Nie wiem skąd to rozumiesz ?. Canon nigdy nie ingerował softem w RAW-y . W IPG ustawiasz sam .
Mało umiejętności - dużo zacięcia .
Zasady na forum