Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Szczecin zaprasza do fotograficznej akcji internetowej

Początki nałogu

Domyślnie

zrobcie cos w tym szczecinie zeby sie chcialo przyjezdzac a nie ciagle promocje - promowac to trzeba miec co a nie sklapy dla niemcow

promocja promocja, do roboty cholerne trolle ogrodowe

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cholera że też nie zrobiłem zdjęcia jak Gdańską zalało podczas ostatniej cofki - chyba do idei Floating Garden pasowałaby jak ulał.

kinius
    Guest

Domyślnie

skąd tyle narzekania ;-) nie należy mieszac komercyjnego zakupu z akcjami społecznymi.

konkurs powstał by włączyć mieszkańców w proces tworzenia kalendarzy. Oddajemy im to pole i pewnie będzie to powód do dumy dla wielu uczestników.

Do konkursu zgłosiło swoje prace 50 osób i przysłało 168 zdjęć, wiele z nich to niezwykłe obrazy polecam ich obejrzenie na stronie http://www.szczecin.eu/zycie_w_miesc..._fotograficzny

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kinius Zobacz posta
    skąd tyle narzekania ;-)
    (...)
    Do konkursu zgłosiło swoje prace 50 osób i przysłało 168 zdjęć
    Narzekanie się zacznie gdy osoby nie nagrodzone nagle zauważą gdzieś swoje zdjęcia użyte w przeróżnych (w tym komercyjno-marketingowych) celach.
    Ale tylko ponarzekać będą mogli, bo przecież akceptując Regulamin wyrazili zgodę na pełne wykorzystywanie swoich zdjęć.
    Ja takiego Regulaminu bym nie zaakceptował i stąd takie a nie inne uwagi.
    Przekazania pełnych praw materialnych do utworu powinno się żądać tylko od zwycięskich autorów, a nie od wszystkich nadsyłających prace.
    To nieetyczne i wygląda właśnie na zbieranie sobie darmowych zdjęć do dowolnego wykorzystywania w przyszłości w dowolnym czasie - fotografowie powinni mieć tego świadomość.

Dopiero zaczyna Awatar Matsch
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Szczecin tradycyjnie.... wiocha z tramwajami... zgadzam się z kubaj'em

tu nawet fotograficznego sklepu nie ma po za Fotooptyką centrum, który to działa od 54 lat w tym mieście.... <wybryki w stylu Media Markt, Fotojoker<o ile nadal istnieje, i Sigma Pro centrum, nie biorę pod uwagę >
    350d+ jakieś 4 skromne szkiełka:rolleyes: < 2 AF i 2 M42>

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Miasto samo w sobie nie jest takie zle, pelno zieleni, parkow.
    Gdyby tylko chcialo im sie chciec zrobic cos ze starym portem.

Polecam galerie Skorki (o ile dobrze pamietam) robiona z paralotni. Troche tego jest.

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Niestety miasto żyje w wiecznym rozwarstwieniu, mianowicie mieszkańcy sobie i władza sobie - poprzez czasy patrząc powojenne mieliśmy pecha i mamy go do dzisiaj.
    Osobiście liczyłem na duże zmiany po ustąpieniu pana J. Niestety pan K. nie wykorzystał potencjału pokładanych w nim nadziei i nie jest osobą odpowiedniego formatu na ten fotel. Brak charyzmy i planu działania owocuje smutnymi ulicami , brakiem miejsca spotkań Szczecinian i kolejnymi "blaszakami" zwanymi teraz centrami handlowymi.
    BTW zauważyliście dlaczego Galaxy zrobiło u nas taką furorę? Dlatego,że w tym mieście brak jakiejkolwiek wspólnej przestrzeni publicznej.
    Żałosne próby "rewitalizacji " centrum miasta pozbawionego rynku zaowocowały 100 metrowym pasażem po którym hula wiatr (Bogusława)
    ufff..sorki za offtop ale serce mię boli jak o tym wszystkim myślę..
    Jestem stąd i mam ciągle nadzieję, że będzie ciekawiej..chciałbym żeby tylko wcześniej niż w 2050
    Przyłączam się do poleceń obejrzenia galerii Skórki - warto.
    Pozdrawiam.

Bywalec Awatar cezarycezary
    Miasto
    kacwawa

Domyślnie

Ciagnac off-topa, to szczecinianki sa chyba najpiekniejszymi dziewczynami w polsce, sam jestem zakochany w jednej pani filolog mieszkajacej niedaleko lotniska to wiem, mogliby tylko usprawnic komunikacje, ciezko bylo doleciec tu ze sztokholmu, bo albo przez berlin i busem, albo warszawa okecie z przesiadka do goleniowa, a juz samolot a potem pociag to niepolecam.... Miasto zbudowane w załozeniu architektonicznym jak paryz, chociazby dlatego warto odwiedzic choc raz. Nic tylko zakochac sie i osiasc w pieknym szczecinskim klimacie

Dopiero zaczyna

Domyślnie

wszystko piknie ale to wyciąganie zdjęć za przysłowiowy grosz

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrus33 Zobacz posta
    wszystko piknie ale to wyciąganie zdjęć za przysłowiowy grosz
    No to akurat boli :-(
    Profesjonalne działania powinny konsekwentnie przewidywać udział laureatów w kosztorysie projektu kalendarza, ale jest jak jest i pozostaje nadzieja na przyszłość.
    C-F-K - forever

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów