To pisz literkami a nie znaczkami![]()
Ale ja studiuję przedmioty w których pisze się prawie wyłącznie znaczkami... Kwantyfikatory, wskaźniki, zmienne, iteratory, pochodne i całki... No ale nic, pozostaje mi się tylko dostosować :P
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
No to genetycznie jesteś obciążony brakiem zmysłu artystycznegoAle ja studiuję przedmioty w których pisze się prawie wyłącznie znaczkami.![]()
przesliczne fotki, zwlaszcza te o wschodzie - podziwiam, ze wstales tak wczesnie....
śluby, studio - Poznań
5dmkII, 12-200mm w 5 szklach
Na zdjęcia? Zawsze i wszędzie.
i jeszcze ludzi wyciąga o wiele za wczesnie z wyrka...
Ty też przyznałaś, że te "z nocy" są lepsze od tych "za dnia", więc nie marudź. A jak nadal chcesz marudzić, to popatrz na moje foty i zobacz co można było wycisnąć. Był wschód? ByłNawet dwa!
Jeszcze panorama czeka na swoją kolej, ale Eizo zostawiłem w Poznaniu, a teraz jam w Brzydgoszczy, więc ni hu hu z obróbki :P
niestety od kiedy zarabiam na fotografi wstawanie o 7 rano poszlo wraz ze stara robota do piachu.... i teraz listonosz mnie budzi o 12tej
śluby, studio - Poznań
5dmkII, 12-200mm w 5 szklach