Pokaż wyniki od 1 do 10 z 108

Wątek: Canon 7D Filmy

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cóż wydaje mi się, że dla założyciela wątka zdecydownie lepsze rozwiązanie to 40D albo nawet pozostanie przy 450D -> w praktyce różnica jakości zdjęć jest pomijalna.

Co do mnie to ja pewnie prędzej czy później 7D kupię, bo potrzebuję kamery video . Miałem już nawet zmieniać moją dotychczasową na coś nowszego ale jak zobaczyłem co produkuje 7D w porównaniu z nimi to mi zupełnie przeszło. 40D nie sprzedam, bo po prostu szkoda mi się pozbywać tak dobrego aparatu za w sumie marne pieniądze.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Cóż wydaje mi się, że dla założyciela wątka zdecydownie lepsze rozwiązanie to 40D albo nawet pozostanie przy 450D -> w praktyce różnica jakości zdjęć jest pomijalna.

Co do mnie to ja pewnie prędzej czy później 7D kupię, bo potrzebuję kamery video . Miałem już nawet zmieniać moją dotychczasową na coś nowszego ale jak zobaczyłem co produkuje 7D w porównaniu z nimi to mi zupełnie przeszło. 40D nie sprzedam, bo po prostu szkoda mi się pozbywać tak dobrego aparatu za w sumie marne pieniądze.
    Zależy z jakich kamer nagrania oglądałeś... kamera AVCHD z przetwornikiem 1/3", 1/5" za połowę kwoty jaką wydasz na 7D daje bardzo wysokiej jakości obraz Full HD, chociaż ta druga będzie gorzej dawać sobie radę w nocnych scenach. Akurat w kwestii kamer mam pewne doświadczenie.

Uprawnienia umieszczania postów