Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1745

Wątek: Bezprzewodowe wyzwalanie lamp

Mieszany widok

Domyślnie

Mam jedno małe pytanie dotyczące łączenia zestawu: lampa na statywie z parasolką + podłączony do lampy krótkim kabelkiem PC-PC wyzwalacz Phottix Tetra. Jak "połączyć" lampę ze statywem (gwint 1/4 cala)? Lampa (580 EX II) ma 5 pinów, jaką stopkę kupić żeby nic nie spierdzielić/spalić/skopcić? Zaznaczam, że lampa będzie wyzwalana zdalnie za pomocą Phottix Tetra, który łącze z lampą kabelkiem PC-PC.
    Finally I've found that I belong here

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rediconn Zobacz posta
    Mam jedno małe pytanie dotyczące łączenia zestawu: lampa na statywie z parasolką + podłączony do lampy krótkim kabelkiem PC-PC wyzwalacz Phottix Tetra. Jak "połączyć" lampę ze statywem (gwint 1/4 cala)? Lampa (580 EX II) ma 5 pinów, jaką stopkę kupić żeby nic nie spierdzielić/spalić/skopcić? (...)
    Jakąkolwiek z odseparowanym głównym pinem, czyli praktycznie każdą dostępną na rynku (MZ 99%).
    Nic nie spalisz Rediconn, nie bój.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
    Jakąkolwiek z odseparowanym głównym pinem, czyli praktycznie każdą dostępną na rynku (MZ 99%).
    Nic nie spalisz Rediconn, nie bój.
    Zamówione. Thx
    Finally I've found that I belong here

Początki nałogu

Domyślnie

Metz 54 z właściwą kostką - OK.
    papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Uprawnienia umieszczania postów