Czwórka leci na lewo, no i trochę za ciemno...
Jakby co, to jesteś drugi w kolejce (za Bittnerem) do focenia mojego ślubu (jeszcze nie planuję, no ale co jak co, fotografa mogę już zacząć wybierać)
Która by chciała takiego marudę jak Ty Micles :P
Sory za offtop
Zdjęcia mnie powalają szczególnie 1-ka.
To prawda, Micles, fotografa to szukaj raczej poza CB, nikt przy zdrowych zmysłach, znając Twoje wybryki, nie będzie chciał marnować czasu.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Do cichego/bittnera wyślę moją przyszłą żonę i tyle. Chyba że panowie na tyle sprytni będą, że poproszą o osobiste podpisanie umowy ślubnej obie osoby wchodzące w skład pary młodej...
No ale jakby zamiast tej pary młodej na zdjęciu byłbym ja i moja narzeczona, to nie ośmieliłbym się złego słowa powiedzieć na te zdjęcia
Co do ciemności : na czwórce trawa mogłaby być bardziej taka jak na 2 i 3. Nie mówię że nic nie widać, bo widać. Po prostu jak na mój gust - ciut za ciemno.
Bardzo ładnie![]()
Ale miejsce z takim drzewem chciałbym mieć w swojej okolicy![]()
Zapraszam na mojego bloga ( www.kubacichocki.fotolog.pl ) do obejrzenia fotoreportażu z tegorocznej edycji akcji "Panny Młode"
Poniżej coś na zachętę
http://www.kubacichocki.pl/blog/foto/09/09panny05.jpg
O obiektywach wiem prawie wszystko