dokładnie... Sprzęt podobno nowy - nieużywany z całym osprzętem. Płace przy odbiorze kurierowi... Jest możliwość sprawdzenia przed odbiorem w UPS'?
dokładnie... Sprzęt podobno nowy - nieużywany z całym osprzętem. Płace przy odbiorze kurierowi... Jest możliwość sprawdzenia przed odbiorem w UPS'?
*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*
Hm... Za dpreview:
• No battery: 810 g (1.8 lb)
• With battery: 895 g (2.0 lb)
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
no to zapewne leci do mnie coś co nie jest canonem 5D
*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*
Czy mamy rozumieć że już zapłaciłeś???
A może to po prostu pomyłka przy wpisie wagi i niema co panikować??
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ups... nie doczytałem. Kurierowi przy odbiorze-to luz. Musisz sprawdzić. A jak się nie będzie dało to może najpierw na wagę z paczką?
Ostatnio edytowane przez plaucjusz ; 14-10-2009 o 18:03 Powód: Automerged Doublepost
Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
Artysto, twórz, nie gadaj!
Johann Wolfgang Goethe
I tak chyba zrobie wpakuje go na wagę jak nie będzie miało 2 kg to wogóle tego nie odbiorę.. A cały czas coś mi nie pasowało, bo sprzęt niby nówka, 2 lata gwarancji europejskiej... cały osprzęt co fabryka daje... za 870 euro...
*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*
pogadaj z kurierem , czasem pojdzie na reke i w zaleznosci od tego jak paczka opakowana , da sie sprawdzic przed zaplaceniem
no comment...
na moje pytanie dlaczego taka waga, koleś odpisał to:
"Because is only camera and accesories, i covered the number because first you must to pay."
Mam do Was pytanko, czy sklepy sprzedawały 5D bez baterii ładowarek itd ? Dawało samo body z instrukcją i gwarancją ? Można było takie coś kupić ?
*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*
śmierdzi to na 1000km...
Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
Artysto, twórz, nie gadaj!
Johann Wolfgang Goethe