Strona 18 z 37 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 369

Wątek: Albumy ślubne, fotoksiążki

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jaca9 Zobacz posta
    A ze stronki www.fotoksiega.pl ktos moze korzystał jak tam wygrada, wydruk, kolorystyka itd, czy lepiej zostać przy www.fotto.pl proszę o odpowiedź pilna już sprawa
    W zeszlym roku przes swietami kozystalem z uslug FOTTO.pl. Zeskanowlismy stare zdjecia tesciow + jeszcze kupa innych i zrobilismy im album. Zlozylem zamowienie, zadzwonilem nawet (duzo przed swietami) zeby sie upewnic ze zamowienie bedzie na czas. Pare dni przed, .... nic...., swieta .... nic....., po sylwestrze .... nic. Dostali album w polowie stycznia. Sam nie wiem ile dni trwala realizacja. Niestety nie wiem jaka jest jakosc poniewaz w PL jeszcze od zeszlych swiat nie bylem i nie bylo mi dane zobaczyc rezultatu.
    Bije sie w piersi ze nie zrobilem tego albumu w www.blurb.com wiem ze ze stanow ale bylo by napewno na czas. Zawsze sie wyrabiaja. Cenowo podobnie a jakosc mnie zadawala.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Tez ostatnio odebralem fotoksiazke z fotto.pl, zdjecia wygladaly dokladnie tak samo jak opisuje tomba, jak dla mnie tragedia, az wstyd bylo to mlodym oddawac.
    Rowniez zastanawiam sie nad fotoksiega.pl, jak u nich z jakoscia? Zamawial ktos u nich?
    5D|5DmkII|14|35L|50|85|420EZ|580EXII|Velbon600R|No va200|CF30GB|

Pełne uzależnienie

Domyślnie

W jakims ostatni casopismie foto, ktore kupilem byl "test" wlasnie "drukarni fotoksiazek" (mieszkam w UK). Goden polecenia bylo www.blurb.com (2 miejsce o ile sie nie myle). Widzialem foto ksiazki z BLURBa i jest dobrze. Naprawde moge polecic. Wysylka tez nie idzie dlugo tak wiec polecam. Wiem, wie, trzeba napedzac rynek, promowac produkt krajowy ale... warto sprobowac

Domyślnie

ciekawie to wygląda z blurbem, a i wysyłka ekonomiczna do nas to jakieś 5euro - dostawa 4-15 dni.
    Biorąc pod uwagę to że czekałem w fotto.pl miesiąc na moją badziewną sztukę, to rewelacja. Jeżeli jakość jest na wysokim poziomie to chyba nie ma się co zastanawiać pomiędzy tymi dwoma.
    sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
    niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
    Fotograf ślubny

Coś już napisał Awatar RUTRA007
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Pierwszą fotoksiążkę w FOTOJOKERze byłem zachwycony. Było to 4 lata temu (pierwsza w punkcie, w którym składałem zlecenie). Systematycznie spadała jednak jakość, ostatnią sprzed miesiąca byłem załamany.
    Zastanawiam się jednak nad kolejną, tyle że wersją na lepszym papierze.
    Mam wątpliwości, czy spadek jakości nie wiąże się z wprowadzaniem zbyt ciężkich zdjęć. Kiedyś dawałem zwykłe jpg wprost z aparatu. Teraz - po wywołaniu z RAWu i ew. PSuciu, a ich ciężar jest i tak spory.
    Może zbyt dużo pikseli w dokumencie źródłowym nie jest odpowiednio przerabiane przez ich soft i maszyny? W punkcie nie uzyskałem odpowiedzi. A może odpowiedź jest bardziej prozaiczna - więcej klienteli, mniej troski o jakość.
    Jak odbiorę następną, to dam znać. Bo sama idea fotoksiążek jest super.
    Rutra007

Dopiero zaczyna

Domyślnie

A może znacie jakieś inne firmy co robią fotoksiażki i warci są polecenia.
    na forum nikona polecają najlepszefoto.pl, z tego co wiem to w przyszły czwartek i piątek organizują preznetację swoich produktów w Warszawie

Bywalec Awatar Jaca9
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Na www.najlepszefoto.pl wygląda to dość obiecująco tylko nie wiem ceny są netto. Bardzo zbliżona cena co do www.fotoksiega.pl ale najważniejsze pytanie jak z jakością ??

Dopiero zaczyna

Domyślnie

tutaj jest sporo opinii na temat producentów

http://www.forum.nikon.org.pl/showth...=19134&page=12

pozdrawiam

Bywalec Awatar Jaca9
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

dzięki

Domyślnie

Na www.najlepszefoto.pl wygląda to dość obiecująco tylko nie wiem ceny są netto. Bardzo zbliżona cena co do www.fotoksiega.pl ale najważniejsze pytanie jak z jakością ??
    2 dni temu odebrałem pierwszą książkę od nich. O ile druk bez zarzutu, to niestety jestem już w trakcie reklamacji - na wszystkich łamaniach rozkładówek rozszedł się druk - czarne jest niebieskie, na czb zdjęciach łamanie różowe/nieb etc. Wygląda to mniej więcej tak, jakby była otwierana znacznie bardziej, niż 'na płasko' i nastąpiło rozciąganie papieru. Po rozmowie z nf - taka rzecz nie powinna mieć miejsca, no więc obaczym co dalej.
    Gdyby nie ten 'niuans', to książka całkiem ok.

Mam zdjęcia łączeń kart, ale wstrzymam się z pokazywaniem aż zakończymy procedurę reklamacyjną - nie chce niepotrzebnie publicznie roztrząsać, wypadki przy pracy zdarzają się każdemu.
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Strona 18 z 37 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów