Kolegę LISU prosiłbym o nie wypowiadanie się więcej w tym wątku, dla swojego i nie tylko dobra. Jedziesz po bandzie...
Jak chcesz z którymś adwersarzem podyskutowac to na priv, a jak z pięściami wyskakiwać to na podwórko.
Kolegę LISU prosiłbym o nie wypowiadanie się więcej w tym wątku, dla swojego i nie tylko dobra. Jedziesz po bandzie...
Jak chcesz z którymś adwersarzem podyskutowac to na priv, a jak z pięściami wyskakiwać to na podwórko.
Tu mam takie zdjątko przy zastanym zrobione. Może nie jest najlepsze, ale motyw ciekawy i jak masz takie żaluzje możesz wykorzystac:
http://plfoto.com/1297872/zdjecie.html
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
No to na takich żaluzjach mozesz poszalec, tylko pamietaj by nie zrobic błędu jak ja i modelkę dac trochę wyżej, nie na podłodzeMożesz przysunąc fotel, kanapę do żaluzji, świetne zdjęcia pościelowe mogły by byc.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")
Pomysł jest na bardziej mroczne zdjęcie i z niedużym "odkryciem" ciała. Te żaluzje to dobry pomysł, zdjęcie będzie chyba na czarnym stole/ławie i poczekam na słabsze światło z żaluzji.
Teraz tak patrzę, i mam studio do wypożyczenia pod nosem gdzie mieszkam, więc mam nadzieję że będzie to opcja.
Słucham dalszych propozycji.
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
Jakiś czas temu natknąłem się na dosyć ciekawe akty, gdzie modelka była okręcona lampkami choinkowymi (lub czymś podobnym) i muszę przyznać, że efekt był bardzo dobry i zmysłowy. Sądzę, że można byłoby z czymś takim też poeksperymentować. Niestety nie pamiętam gdzie to znalazłem więc nie mogę podesłać linka do tych konkretnych zdjęć, ale na szybko znalazłem coś takiego:
http://erosanne.deviantart.com/art/F...ghts-105013820
osobiście efekt mi się podoba.
Hmm... jako, ze ja jestem permanentnie zalogowany na deviancie, to nie wiedziałem, że niektóre strony mogą wymagać bycia zalogowany. Jako, że zdjęcie w tym linku chronione jest prawami autorskimi, to raczej nie wkleję go tutaj bezpośrednio. Wystarczy jednak poszukać w Internecie, na pewno znajdą się zdjęcia robione tak jak wcześniej napisałem.
Jestem po małej pseudo sesyjce. Niestety było za późno, żeby wykorzystać światło naturalne, więc robiłem przy sztucznym na wysokich ISO (maks. 800). Zobaczymy co z tego wyjdzie. Będę musiał odrobić lekcje z obróbki. Dzięki za czytanie i radzenie.
... mój zestaw...
chcialem wypowiedziec sie o pomysle ale po ptokach....
Ostatnio edytowane przez rtea ; 17-09-2009 o 16:54
Jedni przez grzech się wznoszą, inni przez cnotę upadają. William Shakespeare (1564-1616)