Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Cera - odcień, przebarwienia

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

wiesz vitez, przegladam te na maxmodels i te ktore by mogly byc zainteresowane zeby mi zrobic makijaz to nie wiem czy by nie popsuly zdjec. a te dobre to jeszcze nie moj poziom

wiem ze makijaz moze wiele zrobic, ale chodzi mi o to jak obejsc zdjecia w ktorych makijaz nie jest az tak mocny ze przykrywa te wypieki, ot z wypadu na spacer, czy jakiegos spontanicznego focenia.

wysokie iso + wyciaganie, to chodzi mi o sale weselna, kiedy lampa nie blysnela odpowiednio mocno

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    wiesz vitez, przegladam te na maxmodels i te ktore by mogly byc zainteresowane zeby mi zrobic makijaz to nie wiem czy by nie popsuly zdjec.
    Spróbuj, a zobaczysz. Chyba nie robisz komercji, że zdjęcia absolutnie nie mogą być popsute? Bo jakbyś robił komercję to stać by Cię było na wizażystkę do takiego zlecenia...
    A tak do zdjęć "malowanie za zdjęcia" to chyba nie problem zaryzykować i spróbować?
    Po drugie uważam że zdjęcie nawet z namiastką próby makijażu zrobionego przez zdolną, uczącą się adeptkę wizażu będzie i tak lepsze niż zdjęcie bez makijażu czy z makijażem 'codziennym' modelki , a tak naprawdę rzadko która modelka umie się malować bo uczą się od mam i koleżanek, co niekoniecznie na zdrowie i urodę makijażu dobrze działa .

Domyślnie

Przy portretach robie retusz tradycyjna metoda i w 99% sie sprawdza. Jesli faktycznie jest swieza czerwona opalenizna to probuje sie bawic maska i Color Range na innej warstwie.
    Ostatnio edytowane przez Nesla ; 16-09-2009 o 18:20

Uprawnienia umieszczania postów