Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 82

Wątek: [wojtek] Moja fotografia ślubna

Domyślnie

Witam ponownie. Postanowiłem pokazać Wam parę fotek z jednego tylko ślubu. Jak pewnie zauważycie, nie wszystkie są zaszumione i nieostre Ciekawy jestem jak te odbieracie?

Ostatnio edytowane przez wojtek ; 15-09-2009 o 00:02

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

musisz lubic whitesmokie.
    Ja nie przepadam za taka fotografia slubna. wole wiecej glamour. oczywiscie to kwestia podejscia i filozofii bo zdjecia sa na dobrym poziomie. nie mniej czasem jak na repo to trosze za malo szerokosci ( 21,23,24).
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Domyślnie

Nie w moim stylu ale i tak bardzo mi się podobają. Faktycznie podchodzą pod klimaty smoków - mowa o obróbce. Całość bardzo dobra.

Domyślnie

Szczerze powiem, że widziałem kiedyś galerię smoków i podobały mi się ich prace. Tym niemniej nie obserwuję tego co robią i w którą idą stronę. Staram się robić tak jak ja to widzę. A że robię w ich klimacie - to w sumie się cieszę, lubię takie klimaty

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

no, dobra, wojciechu, które są ostre i nie zaszumione? mnie tam nie o szum chodzi ani ostrość, ale, np, o niebieską twarz Młodego
    Ostatnio edytowane przez Adso ; 15-09-2009 o 21:25

Domyślnie

Wojtku, twoje zdjecia sa super! ale ciekawa jestem jak odbieraja je twoi klienci?

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Nesla, postaw się w roli klientów i będziesz wiedzieć))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    Nesla, postaw się w roli klientów i będziesz wiedzieć))
    Nie potrafie sobie tego wyobrazic. Mnie sie podoba podejscie Wojtka, ale mam (moze mylne) wrazenie ze to dosc niszowa fotografia, ze wiekszosc panien mlodych woli sie ogladac w korzystnej pozie zamiast z wesolym wujkiem trzymajacym swoja reke na jej piersi

Bywalec Awatar rycerz
    Miasto
    W.

Domyślnie

bardzo ciekawe i inne spojrzenie na fotografie, szczególnie podoba mi się ucieczka od wszechobecnej i nudnej mega-ostrości

Domyślnie

Eee tam niebieska twarz, takie światła były A klienci są zadowoleni. Napisali mi, że oni jak i większość ich znajomych jest pod wrażeniem, a światła dały ciekawy efekt. No chyba, że mnie okłamali

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów