sharky czy to ty tak ładnie dokumentujesz nowe bistro na skyscrapercity? ;>
szczerze- ja się nie znam na moiejscówkach, musiałabym się podpytać kogoś, chyba że inni wiedzą gdzie się udać..
sharky czy to ty tak ładnie dokumentujesz nowe bistro na skyscrapercity? ;>
szczerze- ja się nie znam na moiejscówkach, musiałabym się podpytać kogoś, chyba że inni wiedzą gdzie się udać..
po 15-tym tez bym z checia sie wybrał![]()
Ja chętnie ruszę się gdziekolwiek, choćby żeby blendę trzymać...![]()
Nie tylko bistro :-D Mam nawet jakiś wątek foto w "Miasta Polskie", między innymi foty z wyprawy do fortu tam są.
A tak w sprawie pleneru to jestem za wrześniem nawet ten weekend by mógł być. Spróbuję w tygodniu sam zaproponować jakąś miejscówkę. Na razie mam do obrobienia zalegające fotki z 3 innych wypadów![]()
Be kind to those less fortune....
W ten weekend mnie niestety nie ma. Co do miejsca pleneru, to chyba chcielibyście/my coś z klimatu opuszczonych ? Można by coś wybrać ze znanych miejscówek z opuszczone.pl ablo urb-ex.pl. Tylko nie wiem gdzie już ekipa z CB była![]()
Be kind to those less fortune....
To może żeby uporządkować, to jeśli chodzi o opuszczone to wstępnie mieliśmy się wybrać do opuszczonego szpitala w Owińskach. Qbexus z pomocą Cichego ustalił także coś godnego jeszcze, po drodze do Owińsk przy Warcie: (http://twitpic.com/4c1c8) http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...type=3&scale=2.
No i kiedyś coś Watson wspominał o karmieniu słoni i jakiś fortach na Malcie![]()
hmm.. ja jestem za kazdym pomysłem, bo po rpostu mi brakuje tych naszych spotkan..
no to chyba jest miejscówka - owińska i silosy przy warcie 8)
tylko trzebaby sie sprężać, bo mam wrażenie że niedługo pogoda powie pa-pa.
i wtedy spotkania - owszem, ale tylko w knajpie![]()
pozdro.,
m.
Zoo/forty na Malcie wymagają z mojej strony dogadania szczegółów, zajmę się tym po weekendzie, bo mój kontakt wyjeżdża na jakiś zlot nerdów jutro rano(też bym pojechał, ale kurna mam - delikatnie mówiąc - sporo pracy).
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
no to na kolejny wypad ja się bardzo bardzo piszę, bo od czerwca to tylko jakieś imprezy fotografowałam i jestem spragniona jakiś mrocznych klimatów![]()