Pokaż wyniki od 1 do 10 z 558

Wątek: Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    dawać - przynajmniej z tego, co wiem - przecież na czymś muszą Ci to przetestować
    Sugerujesz że w serwisie Canona nie mają żadnych baterii pod ręką by odpalić aparat?
    Jak 'na żywo' przyjmują to sprzet jak najbardziej goły - bez obiektywu, baterii, paska, muszli ocznej, nawet bez dekielka na bagnet (nie dziwne że jak ktoś wyśle/zostawi do czyszczenia matrycy to owszem - wyczyszczą ale za chwilę się może zabrudzić).
    Tak więc podobnie goły sugerowałbym słać.

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Wymiana plytki z punktami AF w 5D, 170zl, ekspresowo tego samego dnia ale trzeba bylo sie umowic telefonicznie na termin.

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie niszczenie sprzetu?

I dodatkowe pytanie , czy kiedykolwiek Wam sie zdazylo ze na zytniej zniszczyli Wam sprzet? No zniszczyli to moze za duze slowo , ale np. porysowali obudowe itp? Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Sugerujesz że w serwisie Canona nie mają żadnych baterii pod ręką by odpalić aparat?
    Jak 'na żywo' przyjmują to sprzet jak najbardziej goły - bez obiektywu, baterii, paska, muszli ocznej, nawet bez dekielka na bagnet (nie dziwne że jak ktoś wyśle/zostawi do czyszczenia matrycy to owszem - wyczyszczą ale za chwilę się może zabrudzić).
    Tak więc podobnie goły sugerowałbym słać.
    Ty w ogóle przeczytałeś, co żeś napisał?
    nie sugeruję, że na Żytniej nie mają baterii - przecież to byłby jakiś absurd
    możesz sprawdzić, że mają nawet ich za dużo, bo je sprzedają
    ostatnio dawno tam sprzęt oddawałem, to nie pamiętam, co mi z baterią kazali zrobić
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    Ty w ogóle przeczytałeś, co żeś napisał?
    nie sugeruję, że na Żytniej nie mają baterii - przecież to byłby jakiś absurd
    możesz sprawdzić, że mają nawet ich za dużo, bo je sprzedają
    ostatnio dawno tam sprzęt oddawałem, to nie pamiętam, co mi z baterią kazali zrobić
    To po co sugerujesz by dawać sprzęt z baterią "by mieli na czym przetestować", skoro doskonale wiesz, że mają mnóstwo baterii i nie pamiętasz co zrobiłeś z baterią jak swój oddawałeś?
    Ja pamiętam, więc napisałem to, co wiem .
    Przeczytaj swój post #259 będący odpowiedzią na #258 i się zastanów... bo chyba coś Ci się pomieszało...

Uprawnienia umieszczania postów