a wy tym poklepywaniem polączonym ze ślinotokiem podbijacie tylko cenę startową![]()
a wy tym poklepywaniem polączonym ze ślinotokiem podbijacie tylko cenę startową![]()
wyglada na to ze ten aparat bedzie mial wbudowana lampe czy sie myle?
Crop 1.3 jest troche bezsensowny, powinni isc w kierunku FF raczej.
Pozyjemy zobaczymy. Jak dla mnie od 20D/30D w górę zaczela sie gadzetomania a nie robienie aparatów![]()
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Mały OT dla ciekawych nowej FF Alfy od Sony (A850)
Link do testu
Miejmy nadzieję, że ten swoisty wyścig zbrojeń w konkurencyjnych obozach przełoży się na obiżenie ceny u firmy na C![]()
"7D będzie minimalnie większy od 50D i minimalnie cięższy. Będzie to crop APS-H z możliwością używania obiektywów EFS. Cena będzie oscylowała w okolicach ceny 5D mkII."
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 28-08-2009 o 23:19
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
L. O. L.
niech spadają na bambus
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
Co prawda 1D juz nie mam, ale z czasow kiedy mialem, zastanawialem sie jak obciac te wielkie g... z bateria na dole. Wciaz zastanawiam sie, czemu Canon nie wyprodukuje malego odpowiednika jedynki. Z taka sama matryca, takim samym AF, tylko mniejszego, zeby mozna bylo troszeczke dyskretniej... Cos w stylu D700 w oparciu o D3.