-
8. Fajnie zagrane plakatem, ale naświetliłbym mniej i ratował kolor ściany. W sumie to nawet całe trochę za jasne...
9. Nie lubię krzywych zdjęć bez uzasadnienia (moim zdaniem). Do tego dwa syfy w prawym górnym rogu na niebie.
10. Ta góra to tylko po to żeby potestować bokeh? Chyba raczej skłaniałbym się do kadru poziomego lub kwadratu.
11. Ładne, ale jak dla mnie panna młoda powinna być w GO, lub jeszcze bardziej w niej nie być. Teraz jest tak nijak.
12. Żyrandole odciągają. Powiedzmy, że to przełknę
-
-
Coś już napisał
A mi sie podobaja te BW: 3, 6 & 12. Reszta calkiem ok. Jaki obiektyw uzyles w 6tce? to chyba podpiete do 5d tak? pozdro!
-
Numer 6 to 2 zdjecia z 35tki
-
Początki nałogu
Kadry mi się podobają, jedyne czego się "czepię" kucza to przepalone suknie ślubne, a to jakby nie było bardzo ważny element, szczególnie dla panny młodej. Troszkę "recovery" suwaczkiem bym podjechał.
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
-
A ja bym nie podjechał, bo przepalone nie są.
-
Początki nałogu
Ale są na granicy, spód sukni w 10 ;>
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
-
Polecam w takim razie w PSie : Image>Adjustments>Threshold. Jeżeli przy wartości 245 (już i tak na wyrost) biała powierzchnia będzie zajmowała więcej niż 10% kadru, to wtedy możemy dalej rozmawiać o przepałach.
-
kolorystycznie świetna 11. reszta setu też fajna, ale niespójna kolorystycznie i trochę to tak wygląda, jakbyś dorwał się do nowego zestawu filtrów lub action i próbował wszystkiego po kolei :-)
w sumie fajne zdjęcia.
-
Kolejna przechadzka po parku.
13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
22.
Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 26-08-2009 o 23:14
Powód: Automerged Doublepost
-
Początki nałogu
Uprawnienia umieszczania postów