kucza, ze sie tak spytam - ktory to byl Twoj slub?![]()
kucza, ze sie tak spytam - ktory to byl Twoj slub?![]()
Napisał, że pierwszy http://www.canon-board.info/showpost...6&postcount=26
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
dzieki za zwrocenie uwagi, przeoczylemw takim razie kucza gratuluje - moj pierwszy był o niebo mniej udany
![]()
1. Nie wiem po co tak krzywo.
2. Bardzo dobre, aczkolwiek uniknąłbym latarni na prawej krawędzi kadru. Taka błahostka, ale cośtam zawsze psuje.
4. Nie widzę tu nadzwyczajności, a do tego nie widać dzieciaka. Przez to mam wrażenie, że para młoda zbytnio się nim nie przejmuje, albo że dziecko wystawia głowę nieproszone o to. Do tego panna jest poza GO (jak już się tu tak przyczepiają do GO, to i ja też, a co mi tam)
7. GO mi pasuje, mogłaby być nawet i mniejsza. Kadr nowatorski, mi się podoba. Wkurza mnie za to kinkiet po lewej(no i kolorystyka, ale to już kwestia prywatnych upodobań).
3., 5. i 6. bez zarzutów.
bardzo fajne "ślubniaki"... jedynie na 5 mało zdecydowany skos i na 6 trochę przycięte czubki głów... ale to już sie czepiam żeby się przyczepić... zdjęcia są ostre ale nie przeostrzone, oczy mnie nie bolą, fajny pomysł ze zdjęciem na schodach i rzeczywiście w przeciwieństwie do niektórych innych Twoich zdjęć te wyszły bardzo naturalnie i przyjemnie się je ogląda... Słowacja podobnie...świetne zdjęcie w trakcie robienia makijażu, jedynie to z tańcami mogło być pół sekundy później zrobione żeby dziadek zdążył przebiec i byłoby lepiej widać młodych, ale to już pobożne życzenie jedynie...rozumiem, że to nie wszystkie zdjęcia i ze można liczyć na więcej
![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
bardzo mi sie podoba 8 fajnie wyszlo ...9 ok ale nie zwala z nog, 10 osobiscie nie przypadla do gustu
12 ok!![]()
5dmk2/5d/C85 1,8/C50 1,4/C24LII 1,4/C15mm 2,8
Ładna seria, klasyczna i prosta. Lubię.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
11 wg mnie najlepsza z serii, fajny kadr moment obróbka, chciało by się powiedzieć tez że nr 9 bardzo fajny, ale brak mi na nim dynamiki, ujęcie jest z byt statyczne. Być może to przez prosty kadr, może gdyby kadr był pochyły to dynamika byłaby większa.