Pokaż wyniki od 1 do 10 z 558

Wątek: Serwis Canona E-csi Warszawa na ul. Żytniej - ceny?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrek Zobacz posta
    Zadzwoniłem dziś. Rzeczywiście spust kosztuje parę dolarów zaledwie, ale pani z obsługi upierała się, że nie wysyłają poza USA.
    Sewi, wysłali Ci do Europy te dwa spusty??? Jak ich przekonałeś?
    Płatność - karta kredytowa w moim przypadku, nr czesci znalem lecz gosc przez telefon nawet bez niego kapował o co chodzi. Niestety po za USA nie wysyłają, od tego są europejscy dystrybutorzy. Nie zdziwilo go też to że nie chcieli mi sprzedać tych części, stwierdził że "co to za dystrybutor który nie ma części "dostępnych", musi u Was pracować banda idiotów" Wysłali mi do znajomego w USA, potem już listem do PL. Mała kombinacja lecz opłacalna.

Początki nałogu Awatar mrek
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sewi Zobacz posta
    Płatność - karta kredytowa w moim przypadku, nr czesci znalem lecz gosc przez telefon nawet bez niego kapował o co chodzi. Niestety po za USA nie wysyłają, od tego są europejscy dystrybutorzy. Nie zdziwilo go też to że nie chcieli mi sprzedać tych części, stwierdził że "co to za dystrybutor który nie ma części "dostępnych", musi u Was pracować banda idiotów" Wysłali mi do znajomego w USA, potem już listem do PL. Mała kombinacja lecz opłacalna.
    No to i ja muszę znaleźć kogoś znajomego, kto przełoży spust z koperty do koperty.
    Jeszcze mi tylko powiedz, jak jest z płatnością, bo podczas rozmowy wydawało mi się, ża za chwilę poproszą o podanie numeru karty.
    Pozdrawiam
    Marek
    -----------
    canon user

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Czytając wątek, zaczynam się zastanawiać kiedy migawka padnie w moim 40D
    A co do cen na żytniej to wymiana zespołu palnika w 580EX II kosztowała mnie 378 złotych, gdzie 205 - część, 146zł robocizna a reszta to koszty przesyłki.
    Najgorsze jest to, iż cała według mnie trwało to zbyt długo bo 2 tygodnie, od momentu wysłania do doręczenia naprawionej lampy. Jak na taki serwis i jak się okazuje przy takiej typowej usterce, części powinny leżeć na półce.

Uprawnienia umieszczania postów