Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: obiektyw z ebay

Miasto
    Stratford Upon Avon

Domyślnie

To moze ja mialem pecha i bylem z tych klijentow co musza czekac :P ale wiem ze to jest firma a nie prywatny sprzedawca i oni maja sprzet glownie z USA i sa ze stanow bo poznalem bo pismie jak pisalem z nimi zeby mi kaske oddali. No ale kazdy kupuje to co chce i jak chce
    50D 70-200mm L f4.0- 100mm f2.0 USM 17-55 IS USM Canon G7 Canon Speedlite 430 EX

Coś już napisał

Domyślnie

no troche mnie zmartwiles bryziucool (nie chcialbym tyle czekac)
    wiesz jest kilku sprzedawcow co maja to szkielko w tej cenie jest tez np http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...tchlink:top:en

a moze ktos zna jakiegos solidnego sprzedawce
    a i ps ja teraz mieszkam na wyspach wiec nie problem z transportem
    bryziucool - nie za wasko Ci z tym 24-105 rowniez bralem je pod uwage
    Ostatnio edytowane przez adamskladak ; 17-08-2009 o 23:24
    Pozdrowienia
    -------------------
    CANON i szkielka

Miasto
    Stratford Upon Avon

Domyślnie

wiesz ja moze bylem wyjatkiem oni naprawde maja duza sprzedasz wiec moze mialem pech ale kaske oddali szybko i bez problemowo Drugie to co kupowalem od nich to 28-135 prezent dla ex i zblizaly sie urodziny wiec czas gonil moze by mi go wyslali ale ja juz wolalem gdzie indziej kupic i taniej. Ty kupujesz za prawie 600 fuli wiec napisz do nich czy maja to na stanie czy wysla to tobie bo kupujesz to na prezent tak wlasnie zrobilem z 24-105 i szybko i fajnie wyslali a co do czy za wasko to jest chyba troche ale takiego szerokiego to aztak nie potrzebuje- chociaz by sie przydal
    50D 70-200mm L f4.0- 100mm f2.0 USM 17-55 IS USM Canon G7 Canon Speedlite 430 EX

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bryziucool Zobacz posta
    wiesz ja moze bylem wyjatkiem oni naprawde maja duza sprzedasz wiec moze mialem pech ale kaske oddali szybko i bez problemowo Drugie to co kupowalem od nich to 28-135 prezent dla ex i zblizaly sie urodziny wiec czas gonil moze by mi go wyslali ale ja juz wolalem gdzie indziej kupic i taniej. Ty kupujesz za prawie 600 fuli wiec napisz do nich czy maja to na stanie czy wysla to tobie bo kupujesz to na prezent tak wlasnie zrobilem z 24-105 i szybko i fajnie wyslali a co do czy za wasko to jest chyba troche ale takiego szerokiego to aztak nie potrzebuje- chociaz by sie przydal
    w sumie to napewno sie z nimi skontaktuje ,co do magazynu to jest napisane ze posiadaja ponad 10 sztuk wiec to nie problem , moze niech mi wybiora najlepsza sztuke HAHA

glownie chodzi mi o to ,aby znalezc kogos kto kupowal sprzet na ebay i moze polecic pewne zrodlo , bo nie chce sie nadziac na mine
    Pozdrowienia
    -------------------
    CANON i szkielka

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamskladak Zobacz posta
    w sumie to napewno sie z nimi skontaktuje ,co do magazynu to jest napisane ze posiadaja ponad 10 sztuk wiec to nie problem , [...]
    Bo jest napisane ze 10 available?
    To standardowa praktyka. Po co wystawiac 10x aukcje jak mozna wystawic jedna z iloscia 10.
    Nawet posiadajac dwie lub trzy sztuki. "Najwyzej sie domowi...". Nie raz juz bywalo ze ktos zamawial i placil a pozniej czekal i czekal.. Chocby kolega w poscie powyzej.

Cytat Zamieszczone przez adamskladak Zobacz posta
    [...]moze niech mi wybiora najlepsza sztuke HAHA
    No wlasnie, haha..

Miasto
    Stratford Upon Avon

Domyślnie

to co jest napisane to wiesz... jak to mozna interpretowac tylko zeby jej po tym magazynie nie szukali tygodniami hehehe napisz i zapytaj sie na kiedy mi gwarantujecie wysylke bo jak nawet ciebie oszukaja to ebay odda kaske. Mozesz zaryzykowac z kupnem od nich. Pewnie... kazdy by chcial czekac jeden dzien na swoj zakup ja juz sie przyzwyczailem do czekania z ebaya To duza firma raczej dostaniesz to za co zaplaciles daj znac ile czekales mam nadzieje ze krotko pozdro

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Tak się składa, że kupiłem właśnie ten obiektywik na ebay US. Sprzedając 28mm 1.8 tutaj, dostałem z ebay śliczny 17-40L - rok produkcji 2008. Po opłaceniu przesyłki jeszcze zostało na piwo W Polszy proponowali mi zamianę na 28mm na 17-40L... oczywiście 1000zł dopłaty z mojej strony... heh . To mój nie pierwszy zakup tam i pewnie nie ostatni. Amerykanie uczciwi są, zawsze wszystko zgodne z opisem.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1Digital Zobacz posta
    W Polszy proponowali mi zamianę na 28mm na 17-40L... oczywiście 1000zł dopłaty z mojej strony... heh
    Ten obiektyw (tj. 28/1.8) i jego ceny to dla mnie jakaś zagadka jest. Rok temu pies z kulawą nogą za tym szkłem się nie obejrzał, a teraz ceną o 25% przebija tak znakomitą stałkę jak EF 85/1.8. Ja wiem, jasny standard do cropa, sam miałbym chrapkę na ten obiektyw, ale poniżej (i to sporo) ceny osiemdziesiątki piątki.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Może te jego kosmiczne ceny wynikają ze znikomej dostępności? Jednak 85mm jakby nie patrzeć trochę łatwiej dostępny jest Sprzedawcy się łudzą, że ludzie w akcie desperacji będą brać na potęgę 28mm za kosmiczne kwoty Ok, koniec OT :P

Coś już napisał

Domyślnie

no z tydzien mi zajmie dozbieranie funduszy a potem bede ryzykowal mam nadzieje ze bedzie ok bo nie widzi mi sie czekac kilka tygodni bo niedlugo mam wyjazd na wycieczke i wlasnie po to 17-40 kupuje
    moze ktos jeszcze sie wypowie z wysp gdzie kupowal (albo od kogo na ebay uk) i bylo ok no i dosc tanio

pozdrowienia
    Pozdrowienia
    -------------------
    CANON i szkielka

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów