Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: Ceny Canona w Media Markt...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Dzięki za pochlebną o mnie opinię
    Oj Kolaj, nie bierz tego do siebie, to tylko taka parafraza sloganu...
    Ceny w MM w/g mnie są mało konkurencyjne i lepiej nie ufać zapewnieniom o ich niskim poziomie.
    C-F-K - forever

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Oj Kolaj, nie bierz tego do siebie
    Nie sądzisz chyba, że się obraziłem A co do cen w MM, to po prostu zdarzają się rodzynki, z których jeden opisałem. Robić rozeznanie rynku przed zakupem - zawsze warto!
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Nie sądzisz chyba, że się obraziłem A co do cen w MM, to po prostu zdarzają się rodzynki, z których jeden opisałem. Robić rozeznanie rynku przed zakupem - zawsze warto!
    Zdarzają rodzynki,może i tak ale na pewno nie wśród lustrzanek i obiektywów:neutral:,na inny sprzęt i owszem ale zazwyczaj dają po 5-6 sztuk na sklep i jeśli nie ustawisz się o 6 rano pod marketem to nic nie dostaniesz:-D:-D.A tak na serio ceny sprzętu fotograficznego oferowane przez markety są po prostu śmieszne,gdy przynoszą jakąś gazetkę to nawet nie oglądam strony z aparatami bo można dostać ataku kolki z powodu śmiechu.Dzisiaj przeczytałem super ofertę z Euro C450d + Kitowiec IS za 2700zł "przeceniony" z 2900.Na necie albo allegro można znaleźć około 300zł taniej,rozumiem że trzeba zarobić na prąd,czynsz za wynajem stoiska,personel ale boli mnie to że tak jak wcześniej napisaliście robią ludziom wodę z mózgu tymi promocjami,wyprzedażami bez watu:-D:-D itd.Raz tylko się zdarzyło że na gazetce z Media Markt był monitor Samsunga chyba o 100zł taniej niż dostępny przez neta,a tak wszystkie super-duper promocje z marketów ledwo konkurują z cenami oferowanymi przez sklepy internetowe.
    30D + 17-40L+ Plástico Fantástico

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrowin Zobacz posta
    Zdarzają rodzynki,może i tak ale na pewno nie wśród lustrzanek i obiektywów
    Widzę, że albo ja mam problem z poprawnym pisaniem, albo Ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. "EF-s 10-22mm", o którym pisałem w poście #16, to jest OBIEKTYW. I to nie było w okresie trwania jakiejkolwiek promocji a szkło nie było raczej w "gazetce".
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 14-08-2009 o 09:41
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrowin Zobacz posta
    a tak wszystkie super-duper promocje z marketów ledwo konkurują z cenami oferowanymi przez sklepy internetowe.
    Markety mają jedną zaletę - towar jest na półce, legalny i dostępny od ręki. Są klienci dla których ważniejszy jest święty spokój związany z gwarancją czy przesyłką (gdyby kupili przez sieć) niż cena. Chcą normalnie kupić towar a nie zamawiać u jakiś bliżej nieznanych osobników z Allegro.

Co do cen to czasem trafi się okazja, np. rosnące kursy walut są zazwyczaj dobrym momentem bo taki moloch z zapasami wolniej na nie reaguje.

Uprawnienia umieszczania postów