Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: jaki aparat? 40D 500D a moze 50D...??

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    paisley-Szkocja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lox Zobacz posta
    Gdy przesiądziesz się teraz na jakąś bardziej amatorską puszkę, to prawie na pewno będziesz nie zadowolony. Wszystko tam jest mniejsze, bardziej poukrywane w menu itd. Może lepiej będzie, gdy zainwestujesz w lepszy obiektyw? 30D nie jest złą puszką
    co do obiektywu to chyba nie jest tak zle bo mam sigme 18-50 ex dc macro2.8 i do tego canona 70-200 f4 l usm, ale poprostu przy wiekszych zblizeniach ciezko jest byc zadowolonym z jakosci obrazu, tym bardziej ze niedawno bawilem sie alfa 700 co prawda tam jest matryca 12 mega...
    najwazniejsze to miec pasje....

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez waldit2t Zobacz posta
    co do obiektywu to chyba nie jest tak zle bo mam sigme 18-50 ex dc macro2.8 i do tego canona 70-200 f4 l usm, ale poprostu przy wiekszych zblizeniach ciezko jest byc zadowolonym z jakosci obrazu, tym bardziej ze niedawno bawilem sie alfa 700 co prawda tam jest matryca 12 mega...
    Ale co Ci konkretnie nie pasuje w tym obrazie?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów