Ja na Twoim miejscu nie brałbym zlecenia jakbym nie wiedział jak się do niego zabrać. Zrobisz krzywdę sobie i zleceniodawcy.
Ja na Twoim miejscu nie brałbym zlecenia jakbym nie wiedział jak się do niego zabrać. Zrobisz krzywdę sobie i zleceniodawcy.
Szczerze to troszkę nie rozumiem twojego tonu. Mam zrobić parę zdjęć na stronę internetową, nawet jeszcze nie do końca oficjalną. Zaznaczyłem że jestem amatorem więc nie widzę problemów. Jak na razie zdjęcia które przyniosłem zleceniodawcy się mu jak najbardziej podobały. Pytam się po prostu jak sobie dać radę ze światłem tam, nie biadoląc co drugi krok "a mogłem kupić sobie dwie 580-ki. Od czegoś trzeba zaczynać przecież, rozumiem to i ja i mój zleceniodawca, więc nie widzę tutaj powodów do biadolenia. Jak nie będą takie jakie trzeba to sobie zatrudnią profesjonalną agencję. Tylko nie wiem czy będzie sens, bo to zwykła budka z żarciem obok szkółki windsurfingu![]()
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto