Kurde.. Wszyscy podostawali kubki, a ja tylko jakąś kartkę w skrzynce na listy..:-(![]()
Mars
Tomek
Anna
Slim Lady
Creativo
Ilona
Justyna
Mezzo
Milky
Trójka
Kurde.. Wszyscy podostawali kubki, a ja tylko jakąś kartkę w skrzynce na listy..:-(![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Jest! Po krótkich negocjacjach udało się wymienić ten świstek na kubek..:-)
Przede wszystkim podziekowania dla Kiezy, któremu chciało się podjąć tego wyzwania produkcji kubków, za jego cierpliwość i świetnie wykonaną robotę. Zawsze się zastanawiałem dlaczego ludzie dziękowali Ci za kubki z dużym naciskiem na "pakowanie" - teraz już wiem.. Faktycznie trudno było to otworzyć..
Oczywiście dziękuję też wszystkim, którzy wzięli udział w tej turze i dzięki którym minęła ona "jak z bicza strzelił" (7 miesięcy i 24 dni), oraz forumowym śpiochom, którzy konsekwentnie dostarczali nam rozrywki powodując, że akcja toczyła się w ciągłym napięciu..
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez Slider ; 06-08-2009 o 11:30
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
wszyscy mają KUBEK, mam i ja
Dzięki piękne. Kawał dobrej roboty.
pkt 8 regulaminu
cieszę się, że kubki powoli rozpływają się po polsce - a co najważniejsze w nienaruszonym stanie, po kilku prywatnych transakcjach ostał się jeden kubek no name który chciałbym przeznaczyc na mały konkurs foto dla uczestników akcji kubkowych z obu tur
KONKURS Z NAGRODĄ
Szukajac tematu postawiłem na uniwersalnośc, dostępnosc i możliwośc wykonania zdjecia przez każdego - a więc temat: "MOCNY PORTRET"
może cos w stylu Bailey'ego, a może zupełnie coś innego - ma miec w sobie moc, jaką ?? wszystko jedno.
Każdy kto chce wziąśc udział w konkursie i wygrac kubek przesyła swoja propozycję zdjęciową na mój e-mail: michal@alternatiwia.pl (w przyzwoitym rozmiarze - do 1mb np) a ja jako jedyny i niepodwarzalny sędzia wybiorę najlepszą pracę i nagrodzę ją.
Ilośc możliwych nadesłanych prac nie może byc większa od ilosci zakupionych kubków. Na Wasze prace czekam do końca sierpnia - ale jak ktoś przysle 2 września to też ok - to jest luźny konkurs. A więc do boju - kubek czeka, a może coś jeszcze z podziemi wyciągnę i dorzucę ... kto wie![]()
O rany... Kieza - wymiatasz :>
Widziałam dobrze zapakowane paczki, po komentarzach spodziewałam się wiele, ale to co zobaczyłam przerosło moje najśmielsze oczekiwania
Kubek fajniejszy niż myślałam, nawet nie będę marudzić na lekką skazę w ".info"
PS. Na przyszłość może jakaś wersja dla leworęcznych?... :>
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Wracam wczoraj w nocy po przejechanych 2000km i taka miła niespodzianka!
Zapakowane tak, że to mogliby to samolotem dostarczać i zrzucać bez spadochronu. ;DSam kubek też świetny, wielkie dzięki!
![]()
Brawo, brawo i jeszcze raz BRAWO!!!
kubeczek idealny a nikonowy kumpel zsiniał z zazdrości
Paczka "pancerna"
Jeszcze raz wielkie dzięki i oby więcej takich akcji
A na konkurs postaram się coś wygrzebać :]
Pozdrowienia!
Kieza rządzi ]:->
Canon EOS 400D; EF-S 18-55 f/3,5-5.6; EF 28 - 105 f/3.5-4.5 USM; EF-S 55-250 f/4-5,6 IS ; Speedlite 430 EX II ; Grip BG-E3; Szkiełka i pełna głowa pomysłów :]8)8)8)
mija 21 sierpnia - 10 dni do końca konkursu - a na razie wygrywa każde zdjęcie - bo jeszcze nikt się nie schylił po darmowy kubeczek - ma ktoś jakieś zdjęcie z imienin cioci - wrzucajcie na maila (michal@zebra-foto.pl) i kubek pofrunie do was, bo jak nie to ja jakieś wrzuce i zostanie u mnie, jako kolejny w mojej szerokiej kolekcji flagowych kubeczków