Zobacz wyniki ankiety: Jaki kubek Ci się uśmiecha ??

Głosujących
23. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 31 z 42 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 418

Wątek: Kubki forumowe by kieza - ZBIERAMY ZAMÓWIENIA!

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Kurde.. Wszyscy podostawali kubki, a ja tylko jakąś kartkę w skrzynce na listy..:-(
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Kurde.. Wszyscy podostawali kubki, a ja tylko jakąś kartkę w skrzynce na listy..:-(
    Jest! Po krótkich negocjacjach udało się wymienić ten świstek na kubek..:-)

Przede wszystkim podziekowania dla Kiezy, któremu chciało się podjąć tego wyzwania produkcji kubków, za jego cierpliwość i świetnie wykonaną robotę. Zawsze się zastanawiałem dlaczego ludzie dziękowali Ci za kubki z dużym naciskiem na "pakowanie" - teraz już wiem.. Faktycznie trudno było to otworzyć..

Oczywiście dziękuję też wszystkim, którzy wzięli udział w tej turze i dzięki którym minęła ona "jak z bicza strzelił" (7 miesięcy i 24 dni), oraz forumowym śpiochom, którzy konsekwentnie dostarczali nam rozrywki powodując, że akcja toczyła się w ciągłym napięciu..

Pozdrawiam!
    Ostatnio edytowane przez Slider ; 06-08-2009 o 11:30
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

wszyscy mają KUBEK, mam i ja
    Dzięki piękne. Kawał dobrej roboty.
    pkt 8 regulaminu

Domyślnie

cieszę się, że kubki powoli rozpływają się po polsce - a co najważniejsze w nienaruszonym stanie, po kilku prywatnych transakcjach ostał się jeden kubek no name który chciałbym przeznaczyc na mały konkurs foto dla uczestników akcji kubkowych z obu tur

KONKURS Z NAGRODĄ

Szukajac tematu postawiłem na uniwersalnośc, dostępnosc i możliwośc wykonania zdjecia przez każdego - a więc temat: "MOCNY PORTRET"
    może cos w stylu Bailey'ego, a może zupełnie coś innego - ma miec w sobie moc, jaką ?? wszystko jedno.
    Każdy kto chce wziąśc udział w konkursie i wygrac kubek przesyła swoja propozycję zdjęciową na mój e-mail: michal@alternatiwia.pl (w przyzwoitym rozmiarze - do 1mb np) a ja jako jedyny i niepodwarzalny sędzia wybiorę najlepszą pracę i nagrodzę ją.
    Ilośc możliwych nadesłanych prac nie może byc większa od ilosci zakupionych kubków. Na Wasze prace czekam do końca sierpnia - ale jak ktoś przysle 2 września to też ok - to jest luźny konkurs. A więc do boju - kubek czeka, a może coś jeszcze z podziemi wyciągnę i dorzucę ... kto wie
    EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2

ZEBRA FOTO TEAM

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

O rany... Kieza - wymiatasz :>

Widziałam dobrze zapakowane paczki, po komentarzach spodziewałam się wiele, ale to co zobaczyłam przerosło moje najśmielsze oczekiwania

Kubek fajniejszy niż myślałam, nawet nie będę marudzić na lekką skazę w ".info"

PS. Na przyszłość może jakaś wersja dla leworęcznych?... :>
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Bywalec Awatar aciek_l
    Miasto
    Poznań, Częstochowa

Domyślnie

Wracam wczoraj w nocy po przejechanych 2000km i taka miła niespodzianka!
    Zapakowane tak, że to mogliby to samolotem dostarczać i zrzucać bez spadochronu. ;D Sam kubek też świetny, wielkie dzięki!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aciek_l Zobacz posta
    Zapakowane tak, że to mogliby to samolotem dostarczać i zrzucać bez spadochronu. ;D
    A jak sądzisz - dlaczego tak szybko dotarły?
    Kieza ma własnego Herculesa

Dopiero zaczyna Awatar Arko
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Brawo, brawo i jeszcze raz BRAWO!!!
    kubeczek idealny a nikonowy kumpel zsiniał z zazdrości
    Paczka "pancerna"
    Jeszcze raz wielkie dzięki i oby więcej takich akcji
    A na konkurs postaram się coś wygrzebać :]
    Pozdrowienia!
    Kieza rządzi ]:->
    Canon EOS 400D; EF-S 18-55 f/3,5-5.6; EF 28 - 105 f/3.5-4.5 USM; EF-S 55-250 f/4-5,6 IS ; Speedlite 430 EX II ; Grip BG-E3; Szkiełka i pełna głowa pomysłów :]8)8)8)

Dopiero zaczyna Awatar klisu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kubek dotarł już jakiś czas temu. Jest wspaniały. Zrobiłem mu zdjęcie i wstawiłem na flickra. Teraz się ludzie dopytują 'skąąąąąąd maaaaaasz?"

Wielkie dzięki!!!

Domyślnie

mija 21 sierpnia - 10 dni do końca konkursu - a na razie wygrywa każde zdjęcie - bo jeszcze nikt się nie schylił po darmowy kubeczek - ma ktoś jakieś zdjęcie z imienin cioci - wrzucajcie na maila (michal@zebra-foto.pl) i kubek pofrunie do was, bo jak nie to ja jakieś wrzuce i zostanie u mnie, jako kolejny w mojej szerokiej kolekcji flagowych kubeczków
    EOS 40D, 17-85 IS USM, SIGMA APO 70-300 M, 50 1,8, 580 EX II, Manfrotto 804RC2

ZEBRA FOTO TEAM

Strona 31 z 42 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów