Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: Sherpa 600 vs Sherpa 800

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Moje 055ProB od 5 czy 6 lat są w niezmiennie dobrym mechanicznym stanie (tylko coraz bardziej poobijane). Natomiast większość głowic to syf jakich mało w dodatku z bezsensownymi płytkami (jak np. ta sześciokątna).
    zakup nog juz mi na kilka(nascie) nastepnych lat nie grozi, wiec tego nie sprawdze. wierze na slowo.

co do glowic to niestety sie zgadzam. kupilem MF bo chcialem miec jednakowe plytki w obu aparatach, a w przypadku np. Benro dokupienie zapasowej plytki wydaje sie graniczyc z cudem. niestety, to nie byl dobry wybor. poki 486RC2 zyje to bede sie z tym meczyl, bo by mnie szlag trafil trzeci raz wydawac pieniadze na to samo (juz nawet nie chodzi o te pieniadze, bo to nie sa ogromne kwoty). ale za rok, najpozniej dwa (wiecej temu nie daje) skoncze pewnie na jakims Benro, w ktorym przynajmniej plytka nie latana boki
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    a w przypadku np. Benro dokupienie zapasowej plytki wydaje sie graniczyc z cudem
    Żartujesz, prawda? Głowice Benro, te z serii B-x mają płytki Arca-Swiss. Jest co najmniej kilku producentów takich płytek.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Żartujesz, prawda? Głowice Benro, te z serii B-x mają płytki Arca-Swiss. Jest co najmniej kilku producentów takich płytek.
    no wlasnie B chcialem, ale na pomysl, ze skoro to jest w pelni zgodne z Arka, to moga to tez inni produkowac nie wpadlem. szukalem obok akcesoriow Benro.

kusisz... ale kurcze twardym trzeba byc a nie mietkim... zajezdze to manfrotowskie badziewie co mam a potem bede myslal o zmianie... wytrzymam
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów