Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Wątek: [matsch] Moja galeria

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Matsch
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Bo tobie wygodniej bo szkoda ci czasu i wygody. Czyli masz głęboko gdzieś oglądających twoje zdjęcia tu na forum. I dziwisz się że tu nikt nie zagląda jak masz nas gdzieś?
    Tobie sie nie chce atrakcyjnie prezentować zdjęć to ludziom się nie chce ich oglądac i komentować - ot takie błędne koło, gdzie inicjatywa przerwania tego koła powinna należeć do autora .

Tak bajdełej to jest forum użytkowników aparatów a nie forum artystyczno-fotograficzne. Może za dużo wymagasz od tego forum albo Ci się źle coś ?

Najwięcej opnii (aczkolwiek na przeróżnym poziomie kulturalno-merytorycznym) otrzymasz na różnych /portalach fotograficznych a nie na forum sprzętowym danej marki .

hahah udało się... napisz coś, przy marudź a moderator się odezwie

1. wygodniej mi tak wstawiać małe zdjęcia od jakiś ostatnich dwóch razów.... wcześniej były normalnych rozmiarów.... moderator atakuje a nie sprawdzi wszystkiego dokładnie.... ale rozumiem na tym forum jest setki tematów... i i tak podziwiam, że tak ładnie to tutaj ogarniacie .... ale po cieniusim odzewie chęci spadły
    2. autor<ja> napisał dalej, że będzie wstawiał większe zdjęcia...<kobicie się nie odmawia czyt. guni>

3. Tak bajdełej, aż takim analfabetom nie jestem.. żebym nie wiedział do jakiego forum się zapisałem.... choć nie ostatnio fascynowało mnie, że mój aparat ma napis canon jak nazwa naszego forum i zastanawiałem się czemu ktoś dał taką samą nazwę forum.... widocznie też ma taki aparat....

4. Co do oceny forów i ich opinii " Najwięcej opnii (aczkolwiek na przeróżnym poziomie kulturalno-merytorycznym) otrzymasz na różnych /portalach fotograficznych a nie na forum sprzętowym danej marki" zgadzam się w 100%

5. Skończyłem swoje wywody.... pokornie wstawiam swoje zdjęcia w WIĘKSZYCH rozmiarach i cierpliwie czekam na wskazówki... czytając wątki innych użytkowników, i komentarze pod ich fotografiami

Dziękuję, że sam moderator Vitez zajrzał do wątku i sprowadził mnie do pionu
    350d+ jakieś 4 skromne szkiełka:rolleyes: < 2 AF i 2 M42>

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matsch Zobacz posta
    3. Tak bajdełej, aż takim analfabetom nie jestem
    A wiesz że pisze się "analfabetą" ?

A na temat zdjęć - fajna modelka, mniej fajne kadry plus parę błędów ustawienia modelki. Rozpisywać mi się nie chce póki tobie się nie chce pokazywać większych zdjęć .

Co do "sam moderator Vitez zajrzał do wątku i sprowadził mnie do pionu" to bardziej przyciągnęły mnie całkiem ładne zdjęcia całkiem ładnej modelki, niż to co później napisałeś .

Dopiero zaczyna Awatar Matsch
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A wiesz że pisze się "analfabetą" ?
    Dlatego napisałem AŻ....bo analfabetą jestem ale nie aż takim żeby nie wiedzieć co to za forum

I właśnie.... co znaczy błędne ustawienie modelki.... złe kadry.... tego wyjaśnienie mi brakuje.... no ale może do jutra sam wpadnę na to.... albo dam DUŻE zdjęcia i wtedy się dowiem
    Ostatnio edytowane przez Matsch ; 08-07-2009 o 21:10
    350d+ jakieś 4 skromne szkiełka:rolleyes: < 2 AF i 2 M42>

Uprawnienia umieszczania postów