Strona 96 z 224 PierwszyPierwszy ... 46869495969798106146196 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 951 do 960 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Coś już napisał Awatar Papier
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Do chetnych z wroclawia (i okolic) Kuria zbiera chetnych na kurs i prawdopodnie odbedzie sie on w sierpniu/wrzesniu. Trzeba dac 1 zdj leg., zaswiadczenie od proboszcza ze swojej parafii o bicu katolikiem i 160zl (Ul. Katedralna 13 (pokoj 6)). pzdr

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Papier Zobacz posta
    zaswiadczenie od proboszcza ze swojej parafii o bicu katolikiem(Ul. Katedralna 13 (pokoj 6)). pzdr
    Yyy bez kitu, serio ?
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Coś już napisał Awatar Papier
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

nom powaga. Takie maja wymagania, ale nie jestem przekonany czy sie tego tak trzymaja

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Bez kitu, mentalne średniowiecze. Po Wrocławiu bym się tego nei spodziewał Dobra, koniec off topa
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie tylko tam takie sredniowiecze , ja bym powiedzial nawet ze to "caly kosciol" i jego podejscie w pelnej krasie... niby otwarty dla wszystkich , swoich oczywiscie...
    no comment...

Quando
    Guest

Question

Orientuje się ktoś może, kiedy w Bydgoszczy (bądź okolicach) odbędzie się taki kurs? Musze zdobyć papierek przed 15 sierpnia... będzie cięzko ułaa. ??:

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

W Bydzi w listopadzie robią. W okolicy nigdzie też nie ma (przynajmniej w zeszłym roku jak chciałem robić w sezonie wakacyjnym, to nie było).

Czemu wy sobie przypominacie o papierku miesiąc przed ślubem? Czyżby kolejni samozwańczy amatorzy? ^^ (nie żeby coś, ale ja się do tego grona też zaliczam :P)

Quando
    Guest

Exclamation

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    W Bydzi w listopadzie robią. W okolicy nigdzie też nie ma (przynajmniej w zeszłym roku jak chciałem robić w sezonie wakacyjnym, to nie było).
    oks... dziekować

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Czemu wy sobie przypominacie o papierku miesiąc przed ślubem? Czyżby kolejni samozwańczy amatorzy? ^^ (nie żeby coś, ale ja się do tego grona też zaliczam :P)
    bo o samym ślubie mowa od 2 miesięcy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez smelbo Zobacz posta
    Pisałem jeszcze do Opola bo w sumie z Krakowa w ostateczności można jechać i uzyskałem taką informację:

"Kursy takie organizuje się w naszej diecezji zwykle w Wielkim Poście http://www.diecezja.opole.pl/index.p...524&Itemid=112, w tym roku już się nie przewiduje.Notariusz Kurii"
    Dojeżdżającym Opola nie polecam. W tym roku odbywał się na zasadzie 3 spotkań (7-14-28 marca) 2 x po 3.5h + egzamin pisemny (wszyscy zdali, a była chyba ponad setka ludzi).
    Pozdrawiam
    Leloo

Duckyk
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie

To mój pierwszy post w tym szacownym Gronie, ale dotyczy wątku którym jestem bardzo zainteresowany, bowiem chcę zagłębic się w tematykę fotografii ślubnej.

Interesowałem się ukończeniem tego kursu, jako, że jestem z Łodzi starałem znaleźc taki kurs jak najbliżej.
    W Kurii Diecezjalnej w Łodzi odpowiedzieli mi, że kurs planują w październiku i będzie zorganizowany w Piotrkowie. O szczegóły prosili pytac bliżej tego terminu.

Dowiedziałem się również, że kursy takie regularnie organizuje Diecezja Łowicka w każdą pierwszą środę miesiąca Planuję wybrac się na edycję sierpniową
    Szczegóły o kursie znajdziecie tutaj => http://www.diecezja.lowicz.pl/serwis...?id=804&idd=91

Jeszcze raz witam serdecznie i pozdrawiam
    Daniello

Strona 96 z 224 PierwszyPierwszy ... 46869495969798106146196 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów