www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Ja sie juz tak nastawilem na nocny plener ze chodze spac po 5:00 a wstaje po 12Chyba bede najbardziej niewyzyta osoba na plenerze (:
z tymi jachtami to fajna sprawa, tylko czy będzie to wystarczająco duże i stabilne (niezatapialne)? Ile miejsc? Czy jest szansa wskoczyć na jachcik na czas samej parady (nie mam czasu żeby duże ilości czasu spędzać na wodzie :P)? Dziś nie będę Ci już przeszkadzał, jutro zadzwonię z rana (jeśli nadal aktualne).
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
ja siedze gdzies kolo Karwi na wakacjach
jak by byl jakis jachcik do wynajecia chetnie sie pisze do spolki
co do nocnego wypadu -to raczej nie bedzie mi sie chcialo
w dzien jak najbardziej
Żeby się tylko nie skończyło tym, że 10 canonboardowiczów z apratami w rękach będzie się kolebać w malutkiej łupince, walcząc o życie na falach zatoki![]()
10 dlugich luf ...
to moze wynajmiemy .. blyskawice -nie powinno bujac
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Czarter jachtu za 30 zł od osoby to nie jest "jakaś łupinka" tylko mały jacht morski, typu "Nefryt" (ok. 7,5 m dł) ten akurat z zakresem pływania po całym Bałtyku w odległości 20 Mil morskich od brzegu (P-20), ale ten typ jachtu ma też możliwości żeglugi po całym Bałtyku bez ograniczeń. Niestety, nie da się wyczarterować na kilka godzin, istnieje możliwość tylko na dwie doby (spanie na jachcie - trzeba się liczyć z dodatkową opłatą portową - ok.5 zł za dobę - korzystanie z toalet i prysznica - jeżeli nie będzie miejsca gościnnego. Jest to jacht na 5 osób (w tym przypadku może być 6, bo tylko na zatokę).
Marek
Z chęcią się z Wami zabiorę na nocne focenie. Terenu nie znam więc liczę na Was.
Ok, ja swoja wersje potwierdzamMam praktycznie 3-4 miejsca wolne w samochodzie, takze jak ktos potrzebuje gdzies transportu na terenie trojmiasta w godzinach nocnych to nie ma problemu
![]()