Mam odgórny zakaz robienia dyptyków
mam zdjęcie i bez tego kolesia gapiącego się w obiektyw, moim zdaniem jest nudniejsze niż to.
Mam odgórny zakaz robienia dyptyków
mam zdjęcie i bez tego kolesia gapiącego się w obiektyw, moim zdaniem jest nudniejsze niż to.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
1. Była by super jakbyś poczekał na moment kiedy nikogo poza nim nie bedzie w kadrze, teraz trochę chaos. Przynajmniej ja to tak odbieram
2. zero emocji
3. j/w
4. a mi sie to zdjęcie podoba, trochę chyba zabrakło refleksu, szkoda że ci dwaj idący nie są symetrycznie słapani, mogłes kucnąć, kadr by torche na dynamice zyskał.
5. drogie macie te turskawy w W-wie. U nas w Katowicach są po 3.8/kg od tygodnia.
Założyłem sobie FOTOBLOGA
U mnie w Zielonce po 4 zł, ale są przepyszne.
Powiem wam szczerze, że te foty tak trochę od niechcenia robione w ramach nauki streetu. Tym bardziej dzięki za komentarze!
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Człowiek sie całe życie uczy a nie tylko za pierwszym razem.
Założyłem sobie FOTOBLOGA
jedyneczka i dwójka bardzo fajne![]()
Hehe... Dla mnie "2" jest bomba- reklama dźwignią handlu!![]()