Heh, masakra - tego typu wątek wyskakuje średnio raz na kwartał.
Zarejestruj się Pan na maxmodels, zrobiła się z tego taka fotka.pl z bandą podstrzelonych nastolatek wyselekcjonowanych pod kątem chęci po pozowania. Wystarczy że napiszesz na "ichnim" forum i nie będziesz mógł się opędzić. Pozwodzenia.
no to napiszę jak u mnie się to rozkręciłozrób podobnie
może też zadziała
szukałem ciekawego miejsca - widokiwięc koleżanka zaproponowała że mnie zaprowadzi
przy okazji wtedy zrobiłem jej kilka zdjęć, z ładnym widokiem w tle
spodobało jej się, i umówiliśmy się na sesję, wrzuciła zdjęcia na NK, napisała kto je zrobił, i się zaczęło, jej koleżanki zdjęcia widziały i chciały też ładne fotki, później kolejna koleżanka, też na NK i znowu koleżanki widziały i też chciały
od tych 2 dziewczyn i NK się zaczęło, później digart, więc miałem jak pokazywać prace innym, coraz częściej to mnie prosili o zrobienie zdjęć, a nie ja o to by mi zapozowała dziewczyna. Następnie maxmodels, tam zasypują mnie ofertami dziewczyny, ostatnio nawiązałem współpracę z wizażystką - i jeszcze więcej pytań o sesje od tamtej pory
a co do obcych osób, nawet na NK gdy ktoś mi się spodoba, prosto z mostu, czy jest zainteresowana sesją, i daję linka do portfolio na maxmodels
zdarza mi się słyszeć nie - wtedy uprzejmie dziękuję, życzę wszystkiego najlepszego i.t.d. najczęściej do 2 tygodni ta osoba się odzywa że jednak tak
obecnie zastanawiam się nad zrobieniem wizytówek i stawką za sesję - zbyt często słyszę pytanie ile biorę za sesję
![]()
yakuza, pochwal się linkiem do galerii.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Zdjęciami otworkowymi - mnie się udało nie raz... jeszcze te "łooo..." jak się obraz na papierze pojawia.
Do autora, weź spróbuj takiego tekstu:
"Zawżdy pytam cię o niewiasto, azaliż pozwoliłabyś się zaprosić poprzez moją personę na na zdjęcia (piszesz część dnia) porą (gdzie), (Jak widzisz że się waha to dorzuć: ) tudzież gdzieś indziej?"
Dziewczyna po czymś takim wygląda tak ->, ale zawsze się zgada
![]()
Ostatnio edytowane przez E.3 ; 17-06-2009 o 08:34
Moje graty: EOS 350D, C50 f/1.8 (plastik fantastik) i KIT
a ja koledze poradzę, i nie ma się tu czego obawiać, że takiej "modelce" to należy jeszcze jakiego komplementa sprzedać, typu: słuchaj Zosiu, jako że jesteś nadzwyczajnej urody ... itd.... od razu łykną haczyk... lachony to lubią... i koniecznie powiedz, że to nie żaden komplement tylko stwierdzenie stanu faktycznego.
ech żebym ja miał znowu 17 lat....