Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 74

Wątek: Umówienie się na plener z koleżanką..

fasolka1988
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panmateusz Zobacz posta
    Haha, te dzieczyny, rzeczywiście lubią długie lufy. A najlepiej jak jest biała z czerwonym paskiem ;-)
    szczerze? pewnie nie zrobi na nich wrażenia ani kolor ani czerwony pasek ani piękna literka L bo jeśli nie są w temacie to wiadomo wystarczy żeby było długie;p im dłuższy tym bardziej "pro";p tak jak parę postów wyżej napisano

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Heh, masakra - tego typu wątek wyskakuje średnio raz na kwartał.

Zarejestruj się Pan na maxmodels, zrobiła się z tego taka fotka.pl z bandą podstrzelonych nastolatek wyselekcjonowanych pod kątem chęci po pozowania. Wystarczy że napiszesz na "ichnim" forum i nie będziesz mógł się opędzić. Pozwodzenia.

Coś już napisał
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Domyślnie

no to napiszę jak u mnie się to rozkręciło zrób podobnie może też zadziała
    szukałem ciekawego miejsca - widoki więc koleżanka zaproponowała że mnie zaprowadzi przy okazji wtedy zrobiłem jej kilka zdjęć, z ładnym widokiem w tle spodobało jej się, i umówiliśmy się na sesję, wrzuciła zdjęcia na NK, napisała kto je zrobił, i się zaczęło, jej koleżanki zdjęcia widziały i chciały też ładne fotki, później kolejna koleżanka, też na NK i znowu koleżanki widziały i też chciały od tych 2 dziewczyn i NK się zaczęło, później digart, więc miałem jak pokazywać prace innym, coraz częściej to mnie prosili o zrobienie zdjęć, a nie ja o to by mi zapozowała dziewczyna. Następnie maxmodels, tam zasypują mnie ofertami dziewczyny, ostatnio nawiązałem współpracę z wizażystką - i jeszcze więcej pytań o sesje od tamtej pory a co do obcych osób, nawet na NK gdy ktoś mi się spodoba, prosto z mostu, czy jest zainteresowana sesją, i daję linka do portfolio na maxmodels zdarza mi się słyszeć nie - wtedy uprzejmie dziękuję, życzę wszystkiego najlepszego i.t.d. najczęściej do 2 tygodni ta osoba się odzywa że jednak tak obecnie zastanawiam się nad zrobieniem wizytówek i stawką za sesję - zbyt często słyszę pytanie ile biorę za sesję

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

yakuza, pochwal się linkiem do galerii.

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Że za moich szkolnych czasów nie było cyfrówek Człowiek zawsze miałby jakiś pretekst...
    E tam, Cichy!
    Teraz to jest dopiero przerąbane - jak tu kurna zwabić dziewczę do ciemni?
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Bywalec Awatar E.3
    Miasto
    Police/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    Teraz to jest dopiero przerąbane - jak tu kurna zwabić dziewczę do ciemni?
    Zdjęciami otworkowymi - mnie się udało nie raz... jeszcze te "łooo..." jak się obraz na papierze pojawia.

Do autora, weź spróbuj takiego tekstu:
    "Zawżdy pytam cię o niewiasto, azaliż pozwoliłabyś się zaprosić poprzez moją personę na na zdjęcia (piszesz część dnia) porą (gdzie), (Jak widzisz że się waha to dorzuć: ) tudzież gdzieś indziej?"
    Dziewczyna po czymś takim wygląda tak -> , ale zawsze się zgada
    Ostatnio edytowane przez E.3 ; 17-06-2009 o 08:34
    Moje graty: EOS 350D, C50 f/1.8 (plastik fantastik) i KIT

Domyślnie

a ja koledze poradzę, i nie ma się tu czego obawiać, że takiej "modelce" to należy jeszcze jakiego komplementa sprzedać, typu: słuchaj Zosiu, jako że jesteś nadzwyczajnej urody ... itd.... od razu łykną haczyk... lachony to lubią ... i koniecznie powiedz, że to nie żaden komplement tylko stwierdzenie stanu faktycznego. ech żebym ja miał znowu 17 lat....

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fasolka1988 Zobacz posta
    szczerze? pewnie nie zrobi na nich wrażenia ani kolor ani czerwony pasek ani piękna literka L
    Akurat moje koleżanki preferują białe lufy, gdyż dużo paparazzich lub reporterów na imprezach takie ma :-D
    Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4

fasolka1988
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez E.3 Zobacz posta
    (..) azaliż (...):
    hm myślę, że na to słowo może się nawet obrazić albo zrobić coś co nie było w planie sesji :-D

Bywalec Awatar E.3
    Miasto
    Police/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fasolka1988 Zobacz posta
    hm myślę, że na to słowo może się nawet obrazić albo zrobić coś co nie było w planie sesji :-D
    Nie sądzę :-P
    Moje graty: EOS 350D, C50 f/1.8 (plastik fantastik) i KIT

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów