@Cichy niestety zazwyczaj tak jest jak się złamie własne postanowienia![]()
@Cichy niestety zazwyczaj tak jest jak się złamie własne postanowienia![]()
Kilka zdjec mam na blogu.
O obiektywach wiem prawie wszystko
A w starej zajezdni całkiem miło było.![]()
Witam, pomoże ktoś z mapą jak tam trafić link i czy ktoś tego pilnuje czy też na legalu można się poszwędać? Za pomoc z góry dziękuję.
I jeszcze czy ktoś może orientuje się jak wygląda sprawa budomelu bo słyszałem że ktoś pilnuje i wejść już nie można ale czy to potwierdzone?
Pozdrawiam
Do szpitala trzeba myknąć przez płot, w którym zazwyczaj są świeże dziury. Uwaga - na miejscu bywa tłoczno, gdyż jest to jedno z ulubionych miejsc na mroczne jak piekieł smoła, gotyckie sesje zdjęciowe (mapkę podkleję po pracy).
Budomel - wejść można, jak sądzę. Ale po co? Tam nie ma absolutnie nic ciekawego. No, chyba że dla zasady - wszak poznański fotograf, co nie był na Budomelu jest jak ryba bez roweru.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
byłem ale 2 lata temu jeszcze paintball'em sie po plecach strzelacpoprostu jestem nie obeznanych w tych klimatach w okolicach poznania a kilka pomysłów po głowie się tłoczy. Dzięki za podpowiedź i czekam na mapkę. Pozdrawiam
A jak by ktoś jakieś fotki podrzucił mi np na maila z mapkami gdzie co jest to mógł bym jakoś mini stronkę zrobić coś na wzór http://www.opuszczone.com/ tylko że z info jak trafić, myślę że niektórym by pomogło. Po przekopaniu 150 stron tego postu przed zadaniem pytania żeby ktoś mnie nie zbeształ to raz stracony czas a dwa można by na coś innego przeznaczyć. Pozdrawiam a jak ktoś podejmie temat to jestem otwarty (po sesji to trochę luźniej)
Wie ktoś może gdzie jest to miejsce i jak tam trafić? Albo coś w tych klimatach martwe drzewa ipt foto może sam autor Cichy by pomógł? Pozdrawiam
Rogalinekdymby... nawet to było omawiane dokładnie w tym wątku chyba... a może i nie...
w każdym razie dojazd nie ejst trudny, ale ja ci go streścic nie umiem
Łęgi Rogalińskie.
O obiektywach wiem prawie wszystko