aj no to przepraszam![]()
aj no to przepraszam![]()
Ale numer, mieszkam 5km od tego miejsca...
Jutro bede dzwonil w sprawie Owinsk. Rzuccie moze jakims przykladowym terminem. Moze pod koniec maja?
jestem zabyle nie 21ego, bom jest w Olsztynie
Mam inna propozycją poza plenerową
Wiem, że to topic o mrocznych i opuszczonych, ale pisze tutaj bo tu Was najwięcej...
Sprawa wygląda następująco.
Organizacja studencka potrzebuje zdjęć w stylu barokowym (a przynajmniej w starych eleganckich ubiorach) do plakatu i bannera z okazji organizacji Dnia Studenta o charakterze kulturalnym. Przedsięwzięcie non profit.
Dziewczyny będą wybrane wśród zgłoszeń dziewczyn z organizacji (i poza także), stroje będą, wizażystkę ogarniam (uwaga - makijaż oparty na białych twarzach!)..
Pytanie do Was, ma ktoś dostęp do studia (bo przeglądałam kiedyś cały ten 140 stronicowy wątek pamiętam coś o studiu na głogowskiej i sesję zdjęciową Iner space - chyba). Chyba, że macie jakieś pomysły w plenerze, tylko boję się o światło...
Akcja dość pilna bo zdjęcia trzeba wykonać w ciągu najblizszych 2 tygodni max.
Czy ktoś mógłby pomoc? Ktoś chętny?
Oczywiście zdjęcia będzie można później wykorzystać w swoich portfoliach (dogadamy się czy przed czy dopiero po akcji promocyjnej)
Proszę o kontakt lidia.kaczmarek[at]aegee.poznan.pl
10-12 - przejazd zabytkowym tramwajem po centrum Poznana
12-15 happening z okazji Dnia Europy na pl. Wolności, będzie wielka flaga, na ktorej dzieciaki beda mogly ukladac dość ciekawe puzzle w postacji mapek krajów UE... inne konkursy, zabawy... akcja promocyjna dlaczego warto głosowac, ankieta kto bedzie glosowac... itp.. (zapraszam, bede bo wspolorganizuje - szukać długowłosej panny z kolczykami Monalizy)
oprocz tego o ile wiem w godzinach około 14? będzie w na pl Mickiewicza i przy fontannie jakas akcja zwiazana ze wspołnym swiętem kilku uczleni.
oraz... chyba w podobnych godiznach, sprzed Opery rusza akcja manifestacyjna na rzecz rozbratu....
Także w tę sobotę dużo się dzieje, fajnie jakby ktoś się pojawił, zdjęcia + nazwisko mozemy potem umiescic na stronie organizacji (AEGEE-Poznań) która przejdzie niebawem metamofrozę...
A co do plenerków to następnego nie mogę odpuścićpozdro
Ostatnio edytowane przez Monaliza ; 08-05-2009 o 11:47
ja sie moze pod koniec na pl. wolnoci zjawie bo wczesniej mam warsztaty...
a co do zdjęc.. sprobowałabym, ale jako fotograf któryś z kolei, bo sama sie nie podejme na pewno...
ja na rozbrat przymierzam się od tygodnia to na pewno będę. start o 15 (jakiś wiec najpierw) spod opery. ale ,że aeże coś organizuje to nie wiedziałem, jak się uwinę w pracy to też wpadnę![]()
Be kind to those less fortune....
no cóż.. między 14 a 15 to już było bardzo mało ludzi....
a manifestacja rozbratu całkiem pokaźna.. siedzieliśmy na ławeczkach pl wolności po zakończonym sprzątaniu po akcji i nagle pojawił się tłumek...
fotki może później wrzucę, ale nie sądzę, żeby były zbyt ciekawe, ponieważ robiłam je w biegu :/
ja rzutem na taśmę zdążyłem na rozbrat3,5h chodzenia po mieście ok. 600 strzelonych fotek. szkoda tylko ,że mnie autofocus lubi zawodzić no ale cóż cześć fotek ostrych i nadających się wrzucę potem do odpowiedniego wątku :-P
Be kind to those less fortune....
ja trafiłąm na rozbrat jak wracałam do domu z warsztatów... :P sobie szli deptakiem
ale za to uchwyciłam Tuska![]()