mój wniosek odrzucili z powodu "braku wykształcenia kierunkowego"![]()
mój wniosek odrzucili z powodu "braku wykształcenia kierunkowego"![]()
Coz malo przekonujacy musiales byc podczas rozmowy bo w sumie ona ma najwieksze znaczenie ;]
no comment...
w poznańskim PUPie nie ma żadnych rozmów z wnioskodawcami...
U to wspolczuje heh , bo tak w zasadzie "jakis" urzednik od tak ocenia z papierka czyjes kompetencje :/
no comment...
w sumie to się im nie dziwię. tylu chętnych a tylko 26 dotacji - selekcja na podstawie braku papierków jest najprostsza. nie było natomiast racjonalnej odpowiedzi na moje pytanie, analogicznie biorąc, jak traktuje się ludzi którzy np. chcą otworzyć myjnię samochodową.
Magia papierków... Pamiętam, że moja mama na początku lat dziewięćdziesiątych musiała uzupełnić wykształcenie, żeby móc dalej pracować jako księgowa. Nieistotne było kilkanaście lat doświadczenia w zawodzie.
Ja sobie załatwię zaświadczenie, że jestem wysokim, przystojnym i dobrze zbudowanym brunetem o sokolim wzroku.
wykształcenie ponad wszystkotakie czasy
.
No a ja bym się na Twoim miejscu kłócił, no bo co ma piernik do wiatraka. Od kiedy to ktoś kto chce otworzyć własny business musi mieć w danym kierunku zdobyte wykształcenie. Mam chęć nakręcania gospodarki, płacenia podatków i ZUS-u to co komu do tego. Czy jak by w jakimś mieście/regionie było bardzo brudno a ja bym miał pomysł na oczyszczenie tego to musiałbym być po szkole dla śmieciarzy (z góry przepraszam jeśli kogoś uraziłem, nie miałem takiego zamiaru), bo nie mam pieniędzy i liczyłbym na dotacje? Nonsens!! Walcz o swoje, domagaj się wyjaśnień. Być może ten urzędnik rozdysponowuje to miedzy swoimi znajomymi a może trzeba mu coś odpalić za pozytywne rozpatrzenie wniosku.
ja dalem printscreeny swojej strony internetowej i kilka kser publikacji moich zdjec w gazetach i to wystarczyło. nie mam wyksztalcenia w kierunku fotografii
Pkt 8 regulaminu forum
Sprzęt: Canon 40D + Canon 350D+BG-E3 + Sigma 10-20; Tamron 17-50mm f/2.8 XR; 70-200 f/2.8L; Speedlite 580EX II + 430EX; 16+8+4+2+1 GB CF Kingston Elite Pro, itd...