Zgadza się, fajna kolorystyka. Przypomina mi się jak ojciec pokazywał mi slajdy na rzutniku![]()
Zgadza się, fajna kolorystyka. Przypomina mi się jak ojciec pokazywał mi slajdy na rzutniku![]()
.
Troche slubniakow , chetnie poslucham co i jak.
Generalnie robilem po swojemu wiec pewnie nie wszystkim przypadna do gustu ;]
Moze za duzo , ale poprostu licze na konstruktywna krytyke i ocene jakby szersze zakresu a nie kilku zdjec na krzyz ;]
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
no comment...
Te ze ślubu cywilnego całkiem fajne ... chociaż ich tak mało.
Ta druga seria "kotletów" miejscami straszy różowo-fioletową poświatą.
Napiszę ogólnie bo nie mam czasu na dłuższe wywody(piszę lewą ręką)
Czym robiłeś ten ślub ?
Straszne szumy, chyba mocno wyciągane zdjęcia (siedzę na laptopie, na crt zapewne do przyjęcia). Odszumiałeś je ?
Najbardziej jednak przeszkadza balans bieli i brak spójności kolorystycznej. Denerwuje mnie też to że zdjęcia nie są po kolei.
Wydaje mi się, że nie byłeś gł. fotografem, mam rację ?
Na 80 chyba zgrałeś się z błyskiem fotografa.
Nie potrzebnie na siłę bawiłeś się w światło zastane.
Teraz sam widzę jak bardzo szumy mogą zepsuć zdjęcia (wiesz o czym piszę)
Nie bylo drugiego fotografa.
Rozny jest bw bo zdjecia z dworu/sali/sali+kolorowe swiatla no i czesc z lampa a czestc zastane ( glownie te z kolorowymi swiatlami ) wiec nie ma bata zeby wszystkie byly takie same , no chyba ze beda wszystkie z mocno cieplym bw.
Tak na kilku jest szum niestety , wiekszy mniejszy , roznie.
Z tych tutaj 3 byly mocniej wyciagane.
no comment...
Gdzie wyprane kolory ?
Jak cos konkretnie nie tak to piszcie numerki zdjec , latwiej bedzie mi sie polapac ;]
no comment...
Kolory jednak są ok, monitor w laptopie mam skalibrowany na światło dzienne, wieczorem zdjęcia wyglądały gorzej.
Kilka zdęć opiszę, ale nie bierz tego jak odwet za kiedyś, po prostu łatwiej jest oceniać cudze zdjęcia niż własne.
62. Ostrość na plecach tańczącego, ale kadr i ujęcie fajne
63. Co tu pisać, jest dobrze
64. Strasznie rażą w oczy te szuy, szczególnie na marynarce młodego.
66. jw.
67,68,70,78,79 - zakladam że takie tam był światło, ale wtedy 76. obiega (choć mnie osobiście takie bardziej białe się podoba)
75. Ta pni z lewej odwraca uwagę ale rozumiem że nikt w czasie zabawy pozował nie będzie
79. Tutaj skupiłbym się na samej wódce.
76. Tu szumy jak cholera, moim zdaniem nie potrzebnie rozjaśniane, przyciemnisz i będziesz miał fajną grę cieni, ew. lekko rozjaśnij twarz i będzie ok.
81. Lubię tego typu zdjęcia, takie niby z ukrycia.
82,83,84 Balans bieli oczywiście, efekt użycia lampy
Generalnie zdjęcia fajne choć obróbka już mniej. Niektórych pewnie wkurzają takie krzywe zdjęcia, ja takie lubię.
Czekam na więcej. Jeśli była sesja to chętnie obejrzę.
Pozdrawiam.