Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: 580ex II - gwar. USA ?

Mieszany widok

mlodyyy_19
    Guest

Domyślnie

Na twoim miejscu zadzwoniłbym do serwisu i się dopytał.
    Miałem sytuację, że znajomy dał mi aparat (jakąś cyfre Canona) abym oddał do serwisu(Warszawa, Żytnia).
    Aparat był przywieziony z USA. Oddał mi bez papierów ponieważ niewiedział gdzie są a i tak liczył się z tym, że w Polsce jest bez gwarancji.
    Po tygodniu zadzwonili, że aparat jest do odbioru naprawiony. Kiedy spytałem ile trzeba zapłacić to powiedzieli, że nic ponieważ aparat jest na gwarancji z USA.
    Na wszelki wypadek radze zadzwonić i się dopytać.
    Gdyby ta sytuacja niespotkała mnie to bym w to nie uwierzył wiec zadzwoń i się dowiedz.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mlodyyy_19 Zobacz posta
    Na twoim miejscu zadzwoniłbym do serwisu i się dopytał.
    Miałem sytuację, że znajomy dał mi aparat (jakąś cyfre Canona) abym oddał do serwisu(Warszawa, Żytnia).
    Aparat był przywieziony z USA. Oddał mi bez papierów ponieważ niewiedział gdzie są a i tak liczył się z tym, że w Polsce jest bez gwarancji.
    Po tygodniu zadzwonili, że aparat jest do odbioru naprawiony. Kiedy spytałem ile trzeba zapłacić to powiedzieli, że nic ponieważ aparat jest na gwarancji z USA.
    Na wszelki wypadek radze zadzwonić i się dopytać.
    Gdyby ta sytuacja niespotkała mnie to bym w to nie uwierzył wiec zadzwoń i się dowiedz.
    Nie bardzo chce mi sie w to wierzyc... jedyne co sie nasuwa to ze mlodyyy to sprzedawca z allegro m-ody

http://www.allegro.pl/search.php?fro...st=gtext&buy=0

co by wiele wyjasnialo...

pozdrawiam

mlodyyy_19
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez space_invader Zobacz posta
    Nie bardzo chce mi sie w to wierzyc... jedyne co sie nasuwa to ze mlodyyy to sprzedawca z allegro m-ody

http://www.allegro.pl/search.php?fro...st=gtext&buy=0

co by wiele wyjasnialo...

pozdrawiam
    Sherloku najpierw trzeba by potwierdzić swoje przypuszczenia a potem o nich pisać a widzę że tego ci się nieudało zrobić. Więc chyba kiepski z Ciebie detektyw.
    Wierzyć niemusisz. Gdybym niemiał takiej sytuacji to bym jej nieopisywał a zadzwonić zawsze można i się dowiedzieć z pierwszej ręki w serwisie Canona.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez mlodyyy_19 ; 09-06-2009 o 13:59

Uprawnienia umieszczania postów