Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Muzyczka podczas sesji

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie Muzyczka podczas sesji

Czy wy też słuchacie muzyki podczas 'sesji' zdjęciowej - dla odprężenia ze strony modela/fotografa? Czy to plener czy studio Czego używacie boombox, głośniki przenośne podpięte do iPoda? Pochwalcie się jak wy to robicie :rolleyes:
    .

Bywalec Awatar aciek_l
    Miasto
    Poznań, Częstochowa

Domyślnie

To ja dorzucę zapytanie jaka muzyka się u Was sprawdza podczas sesji, jeśli słuchacie.

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aciek_l Zobacz posta
    To ja dorzucę zapytanie jaka muzyka się u Was sprawdza podczas sesji, jeśli słuchacie.
    Jakiś jazz, koncert, po prostu coś spokojnego - na większość zauważyłem działa Hmmm, najlepiej po prostu 'zbudować klimat' :rolleyes:

Jednak jeżeli chcemy dogodzić modelowi, lepiej po prostu się spytać przy czym się najbardziej odpręży
    .

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

ja po prostu rozmawiam.. żartuję, skaczę, biegam, wyginam sie i to modelke mi odpręża
    a najczęściej to się rozluźnia jak jej próbuje pokazać pozę, o która mi chodzi

także muzyczki brak, ale za to jest dużo śmiechu

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Wy tu sobie muzyczke puszczacie podczas sesji, a na ficzery kwanona narzekacie Jakby wkoncu wbudowali ipoda z glosnikami stereo w aparat, to bylo by wygodniej :P

Dopiero zaczyna Awatar slawpl

Domyślnie

Z muzy to jakas nieusypiajaca typu elektro, raga, pop lub rock czasem. Oczywiscie nie glosno tylko tak, zeby lecialo w tle, bo przeciez trzeba z modelka rozmawiac coby kontakt nawiazac.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

w plenerze to raczej dziwnie/głupio czułbym się niosąc jakiegoś boomboxa czy coś w tym stylu. Jeśli w jakimś pomieszczeniu zamkniętym, to dobrze spisuje się jakaś spokojna, niekrzykliwa muzyka, coś co łatwo wtapia się w otoczenie (tak jak miękkie światło zastane ) i jakoś nie wybija się krzykliwością, niby jest, ale nie daje się tego tak bardzo odczuć, leci w tle, nie zwraca się na nią za bardzo uwagi. Może być to jazz, smoothjazz, chillout, nie wszystko z tych gatunków, ale wiadomo chyba o co chodzi - płynne, spokojne, harmonijne
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 30-05-2009 o 00:04
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

A na koncertach to tylko dźwięki zastane...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja tam jestem z jedną z moich znajomych samowystarczalny : http://87.98.187.104/micles/cb/patrycja_b/

Zablokowany

Domyślnie

nie ma gorszej rzeczy jak modelki chcą słuchać muzyki podczas sesji

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów