Pokaż wyniki od 1 do 10 z 490

Wątek: Canon EOS 500D

Mieszany widok

Domyślnie

ktostam chciał polski test

http://fotopolis.pl/index.php?n=9014

acz ja nadal uważam, że te zachodnie nie dość, ze mocno obszerniejsze, są dokładniejsze i ciekawsze, oraz poruszające o wiele więcej zagadnień związanych z danym sprzętem. tu (na fotopolis) jest po prostu odbębnienie podręcznikowe i tyle..

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LISU Zobacz posta
    acz ja nadal uważam, że te zachodnie nie dość, ze mocno obszerniejsze, są dokładniejsze i ciekawsze, oraz poruszające o wiele więcej zagadnień związanych z danym sprzętem. tu (na fotopolis) jest po prostu odbębnienie podręcznikowe i tyle..
    Bo to jednak jest w dużym stopniu funkcja finansów. To widać choćby po testach na dpreview. Natomiast zupełnie inna kwestia to wiarygodność. Tutaj bywa różnie .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 29-05-2009 o 01:17
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LISU Zobacz posta
    uważam, że te zachodnie nie dość, ze mocno obszerniejsze, są dokładniejsze i ciekawsze
    Jakie zagraniczne? Jak dla mnie najdokładniejsze testy zawsze miał dpreview, potem dcresource. A tam nikt nie przetestował jeszcze 500d, tylko jakieś przeglądy i pierwsze odczucia- tak jak na znacznej większości stron które znalazłem na googlu. Gdzie są zatem te "obszerne, dokładne i ciekawe" testy?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eelbe Zobacz posta
    Gdzie są zatem te "obszerne, dokładne i ciekawe" testy?
    ufff.. działa.. sprawdziłem. a już się przestraszyłem, że google padły na amen.

Uprawnienia umieszczania postów