Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1137

Wątek: Jaki komputer?

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie Jaka klawiatura?

Jeszcze w sprawie klawiatury. Czy bezprzewodowa klawiatura sprzed 4 lat będzie współpracowała z Vistą 64bit?

Jeśli nie, to co myślicie o Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 v3 ? Używa ktoś może?

W drugim komputerze mam Logitecha 1500 Laser Cordless, raczej słaby i ciężka mysz, akumulatory padły (także te wymienione) dość szybko, dlatego Logitecha raczej już nie wezmę.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez renes Zobacz posta
    Jeszcze w sprawie klawiatury. Czy bezprzewodowa klawiatura sprzed 4 lat będzie współpracowała z Vistą 64bit?
    Tak samo jak z Matroxem - wchodzisz na stronę producenta i patrzysz czy są sterowniki do Visty 64bit.
    Z Matroxem zrobiłem to za Ciebie, tym razem spróbuj sprawdzić sam...

Ogólnie tego typu pytania "czy to będzie u mnie działać" zadane na forum (tym bardziej forum niekomputerowym) sa troszkę bez sensu. Jeden Ci napisze "u mnie nie działa" (bo nie znalazł sterowników/bo nie umie obsługiwać/bo jest niezbyt biegły w komputerach/bo ma pecha) drugi napisze "a u mnie działa" (bo w parę sekund znalazł właściwe sterowniki) i co to za odpowiedź?
    Pewną odpowiedź może dać Ci tylko producent danego sprzętu.
    Odpowiedzi nie od producenta to gdybanie/wróżenie/próbowanie/nadzieja/kombinowanie.

Uzależniony

Domyślnie

Vitez, tak czy inaczej dzięki.

Uprawnienia umieszczania postów