Pierwsze ładne, malownicze.
Dwójka kompletnie bez sensu. Przypadkowy pstryk jakiejś trawy. Nic nie przedstawia.
Trójka przypomina mi pewne schorzenie Yossariana, głównego bohatera Paragrafu 22. Kto zgadnie jakie?![]()
Pierwsze ładne, malownicze.
Dwójka kompletnie bez sensu. Przypadkowy pstryk jakiejś trawy. Nic nie przedstawia.
Trójka przypomina mi pewne schorzenie Yossariana, głównego bohatera Paragrafu 22. Kto zgadnie jakie?![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Podwójne widzenie, na które narzekał, będąc w szpitalu?
Co do jedynki - może być, choć broni się jedynie przez obróbkę, i konwersję do B&W. Inaczej byłby to kolejny pstryk z niezbyt przemyślanym kadrem, bez głównego obiektu:wink:
Ogólnie to tak bałagan u Ciebie panuje, poza trójką.
Może lepiej wybierz jeden, konkretny obiekt, i jego spróbuj fotografować, rozmyj tło, zadbaj o ładne światło, bo tak to ani ładu, ani składu:wink:
Pozdrawiam
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
1 i 3 przy normalnej rozdzielczości wyglądają ok. Zdjęcie numer 3 było robione około godziny 14 albo 15
Dzięki za wszystkie krytyczne uwagi i jak ktoś chce jeszcze bardziej zjechać, to proszę się nie krępować, ponieważ dzięki temu można się wiele nauczyćWidzę, że przede mną jeszcze wiele nauki.