Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 68

Wątek: [kucza21] Ślubniaki

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Teraz gdy zrobie jakiekolwiek zdjęcie skopane technicznie przypomnę sobie wasze słowa to jest esencja fotografii....ale ale....hmmm zapomniałam....wy jak chorągiewka, zależy jak wiatr zawieje już dawno przyzwyczaiłam sie do hipokryzji na tym forum.

Widziałam wiele fajnych i pozytywnych z emocjami zdjęć na tym forum i jak reagowano na nie? -> Do albumu a teraz nagle Kuczę który jako tako nawet sprawdza się w fashion, wziął się za ślubniaki i co od razu ma powalac na kolana? Prosze was....jechac na opinii to w podstawówce się dało, trochę obiektywizmu proszę.
    Kucza ma generalnie jakis uraz chyba do uwag kobiecych z tego co zauważyłam
    Nie ch jeszcze ta uwaga zostanie poparta przez kogoś innego to uuuuu.....

CB to z tego co mi sie do tej pory wydawało forum hmm.....bardziej techniczne... na ahtyzmy to trzeba dorosnąć...jak juz sie technike opanuje... i prosze wybaczyć...ja głupia koza nie rozumiem widocznie ograniczeń technicznych 7, pomysł fajny ale nie jego ;p realizacja taka sobie wręcz do bani, o technice napisał....moja wina że ma ograniczenia techniczne? Ja się nie tłumacze na każdym kroku, że bo film był przeterminowany, bo most za mna stał, bo ciemno a w ogóle to ja nie mam nawet podglądu na LCD z tyłu body, etc mnie interesuje efekt.

Pisze o jednym zdjęciu a autor bierze je do siebie tak osobiście, że mała głowa.

... w ogóle Kucza...po co ty sie tu wystawiasz? :]
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Nie to zebym sie czepial, bo foty sa nawet spoko, ale ktorys z Twoich watkow w Czlowiek/Portret poleci albo zostana zmergowane z powodow regulaminowych.
    Hint: Popros o przeniesienie do np. Reportaz.
    Ostatnio edytowane przez dr11 ; 11-05-2009 o 18:38
    .

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Misie zdaje, że kucza21 w innych gałęziach fotografii czasem tylko zbliża się ledwie do przeciętności. Natomiast do fotografii tak zwanej Ślubnej ma dryg. Wydaje misie, że w tym gatunku niedługo poczuje się jak ryba w wodzie. Przykładem niech będzie to kontrowersyjne zdjęcie grupowe. Zalatuje trochę myszką, coś jest pokręcone z kierunkami ale wszyscy ( no prawie) zwróciliście na nie uwagę.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    A czy wy czasem nie przesadzacie?

Zdjęcia sa tak poostrzone, że aż oczopląsów dostaję.
    Próba "Kaliny" nie wyszła totalnie, nie ta GO, nie to światło. Ogólnie seria prezentuje się bałaganiarsko. Może gdybys prezentował te zdjęcia pojedynczo to by lepiej wypadło.
    Kochana nie siedź już proszę na tym forum. Idź porób zdjęcia, bo trochę bredzisz nie tylko w tym wątku.

A Kucza21, czy go będziemy poklepywać po ramieniu, czy nie to i tak konsekwentnie idzie swoją drogą i ciągle się rozwija, czego mu bardzo zazdroszczę
    Zdjęcia bardzo przyjemne. Bardzo podoba mi się 3 i 6 (!). Nie podoba mi się obróbka na 2 (samo zdjęcia owszem tak).
    Czy na 6 majstrowałe coś z GO? - bardzo mi się podoba jej rozkład. Broda panny młodej jest już rozmyta, tak jakby zdjęcie miało delikatny efekt tilt-shift-u.
    Miłego dnia
    moja www

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Jinks ;p Kochana to ja jestem ale nie dla ciebie wiec daruj sobie ten słaby sarkazm :] Ja bym prosiła o wyjaśnienie co to ntam na samym dole w samym środeczku jest na tym zdjęciu :>
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Jinks ;p Kochana to ja jestem ale nie dla ciebie wiec daruj sobie ten słaby sarkazm :]
    Przepraszam w takim razie za "kochaną"
    Miłego dnia
    moja www

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

1-jak dla mnie za duży chaos....Po zobaczeniu 4 rozumiem przesłanie stojącej cytrynki ok.
    2-dobry kadr zakochanych
    3-poprawne
    4-takie też muszą być
    5-spontaniczny śmieszny obrazek jestem na tak
    6-bardzo fajne
    7-uchwycone emocje (co czasem jest najważniejsze )a technicznie wiadomo chciałeś lepiej następnym razem ...będzie lepiej pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Przepraszam w takim razie za "kochaną"

Źle mnie to wygląda. Kochana, kochanienka to zwroty często używane potocznie za, które chyba nikt nie powinien obrażać się tym bardziej w takim a nie innym kontekście wypowiedzi. Jak tak dalej pójdzie będziesz się tu i tam zwracał Hrabinio?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Awatar angie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Szkoda, że to góraki a nie jakieś...takie...stare rowery
    Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
    100-letni Tycjan

400D kit S10-20 C70-200 4f

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez angie Zobacz posta
    Szkoda, że to góraki a nie jakieś...takie...stare rowery
    IMHO holenderskie by tu pasowały
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów