Teraz gdy zrobie jakiekolwiek zdjęcie skopane technicznie przypomnę sobie wasze słowato jest esencja fotografii....ale ale....hmmm zapomniałam....wy jak chorągiewka, zależy jak wiatr zawieje
już dawno przyzwyczaiłam sie do hipokryzji na tym forum.
Widziałam wiele fajnych i pozytywnych z emocjami zdjęć na tym forum i jak reagowano na nie? -> Do albumu a teraz nagle Kuczę który jako tako nawet sprawdza się w fashion, wziął się za ślubniaki i co od razu ma powalac na kolana? Prosze was....jechac na opinii to w podstawówce się dało, trochę obiektywizmu proszę.
Kucza ma generalnie jakis uraz chyba do uwag kobiecych z tego co zauważyłam
Nie ch jeszcze ta uwaga zostanie poparta przez kogoś innego to uuuuu.....
CB to z tego co mi sie do tej pory wydawało forum hmm.....bardziej techniczne... na ahtyzmy to trzeba dorosnąć...jak juz sie technike opanuje... i prosze wybaczyć...ja głupia koza nie rozumiem widocznie ograniczeń technicznych 7, pomysł fajny ale nie jego ;p realizacja taka sobie wręcz do bani, o technice napisał....moja wina że ma ograniczenia techniczne? Ja się nie tłumacze na każdym kroku, że bo film był przeterminowany, bo most za mna stał, bo ciemno a w ogóle to ja nie mam nawet podglądu na LCD z tyłu body, etc mnie interesuje efekt.
Pisze o jednym zdjęciu a autor bierze je do siebie tak osobiście, że mała głowa.
... w ogóle Kucza...po co ty sie tu wystawiasz? :]