CED mnie ta obróbka twoja w ogóle nie pasi.. podobna obróbka do miclesowych zdjęć a mnie ejgo obróbka nie pasuje po prostu...
CED mnie ta obróbka twoja w ogóle nie pasi.. podobna obróbka do miclesowych zdjęć a mnie ejgo obróbka nie pasuje po prostu...
Ostatnio edytowane przez Slider ; 06-05-2009 o 21:06
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Rozwiń, rozwiń proszę!Akurat tu za dużo nie zaszalałem. Jedynie mała zabawa zakładką 'tony' przy wołaniu + kilka krzywych lokalnie:rolleyes:
Teraz to pociskAkurat on jest mój master :rolleyes: Czyt. nauczył tego i owego... Jednak raczej jeszcze nie produkuje fotek na jego poziomie...
Też mnie zżera ciekawość o co tak właściwie kaman![]()
.
Ja już słyszę jak grzmi, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Kto jak kto ale to Ty mi zawsze służysz radą jaki czas, przysłonę czy czułość użyć na ślubie... :grin:
Macie następną
Ostatnio edytowane przez CrazyEyesDogg ; 06-05-2009 o 22:14
.
Tu wyglada jak Gosia Andrzejewicztylko pieprzyk jej dorób
A kto jest czyim masterem zachowajcie dla siebie.Dziewczyna wyrazila swoją opinie, że jej nie leży i tyle...
A tak swoją drogą to każdy ma (przynajmniej powinien mieć) swój indywidualny styl i nie powinno się kopiować (może jakieś akcje?) tylko ewentualnie wzorować...
450D.
Trafna uwagaTakie lubię
Dlaczego tak mamy zrobić?? Będę świecił kto mi pomaga, itd. :-?
"CED mnie ta obróbka twoja w ogóle nie pasi.." - no ale chciałbym wiedzieć co tak leży...
Poprawne 'wywołanie', dobranie parametrów tudzież technika wyostrzenia fotki to też kopiowanie 'stylu'?
Czyli mniej kontrastu następnym razem?![]()
Ostatnio edytowane przez CrazyEyesDogg ; 06-05-2009 o 22:44
.
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.