Pokaż wyniki od 1 do 10 z 66

Wątek: Latajace psy....

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madzika Zobacz posta

No co do szkla nie jest to obiektyw najwyzszych lotow (raczej z najnizszej ółki ale jak sie nie ma co sie lubi.....
    Wiesz, nie mam lepszego szkła od Ciebie i chyba spróbuję porobić tego typu foty żeby się przekonać czy to rzeczywiście AF nie nadąża. Jakieś tam ptaki w locie to mi ostrzył bez problemów, ale to w sumie nie była taka szybka akcja jak z Twoim psem. Niech bardziej doświadczeni w tych "sportach" zabiorą głos, aż tak źle jest z 70-300 canona w szybkim ruchu??

Madzika
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiTTer Zobacz posta
    Wiesz, nie mam lepszego szkła od Ciebie i chyba spróbuję porobić tego typu foty żeby się przekonać czy to rzeczywiście AF nie nadąża. Jakieś tam ptaki w locie to mi ostrzył bez problemów, ale to w sumie nie była taka szybka akcja jak z Twoim psem. Niech bardziej doświadczeni w tych "sportach" zabiorą głos, aż tak źle jest z 70-300 canona w szybkim ruchu??
    Wiesz chyba nie do konca to obiektyw za cale 700 zeta

zbieram na cos lepszego ale z czasem

z ta szaroscia foty robilam wczoraj 12-16 dzis 10-16 z roznych stron boiska ale ostrozsci"zylety"nie am nigdzie :-?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madzika Zobacz posta
    Wiesz chyba nie do konca to obiektyw za cale 700 zeta

zbieram na cos lepszego ale z czasem

z ta szaroscia foty robilam wczoraj 12-16 dzis 10-16 z roznych stron boiska ale ostrozsci"zylety"nie am nigdzie :-?
    Szkło "żyleta" wiadomo że nie jest, do L-ek trochę mu brakuje:-D rozumiem że nie masz wersji DO. Jak spojrzałem na ostatnie zdjęcie które było na ogniskowej 75mm, ISO 400 i f/6,3 to przy tak szybkiej akcji może trzeba jeszcze to ISO walnąć na 800? bo ustawiłaś mniejszą dziurę niż oferuje ci szkło, wiadomo, żeby GO obejmowało jak najwięcej piesków, ale na jakieś kompromisy trzeba pójść..

Uprawnienia umieszczania postów