29 rozjasnij i moze cos z tego bedzie.
Do kosza bo w zasadzie nie przedstawiaja nic ciekawego (przeciez nikt nie pojedzie w gory by poogladac kamien w wodzie czy kepe trawy albo kilka zwyklych drzew rosnacych w kazdym lesie)
29 rozjasnij i moze cos z tego bedzie.
Do kosza bo w zasadzie nie przedstawiaja nic ciekawego (przeciez nikt nie pojedzie w gory by poogladac kamien w wodzie czy kepe trawy albo kilka zwyklych drzew rosnacych w kazdym lesie)
Wzięłam sobie krytykę do serca i rozjaśniłam:
29a.
A odnośnie reszty zdjęć-postaram się nie pokazywać tu zdjęć tak prostych i "normalnych", czegoś co każdy może zobaczyć spostrzec.
Chyba je póki co zachowam do szuflady jako moje początki ;]
A jeśli zrobię jakieś zdjęcie , który poruszy mnie i moją wyrocznię to się "pochwalę". ;]
I zdjęcie małego, prześlicznego kociaka. Ma dopiero kilka godzin.
To zdjęcie wydaje mi się dość dobre, ale może przez uczucia, które do "Muńka" żywię. Sami oceńcie.
30.
W weekend wybieram się na zlot motocyklowy, ma ktoś może jakieś wskazówki z własnego doświadczenia odnośnie zdjęć motocykli? :>
Byłabym wdzięczna za każda radę i spostrzeżenie![]()
Ale to właśnie o to chodzi aby się nie spodziewać bo wtedy można coś przyciąć z zaskoczenia. Na przykład taki kamień. Jak by się spodziewał to nic by ciekawego nie wyszło. A tak jest pamiątka i pewnie będzie pamiętać.:-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.