Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Wymiana matrycy w 5D

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Wymienili Ci na Żytniej sam filtr AA w 40D? Bo mi już drugi raz odpowiedzieli, że samego filtra nie wymieniają tylko całą matrycę. To samo powiedzieli w Tech-Foto z Warszawy. Argumentują, że nie ma możliwości, że nie dostaną się zabrudzenia.
    Nawiasem mówiąc w Gdańsku znalazłem www.okserwis.com.pl/, w którym odpisali, że wymienią sam filtr. Trochę się boję, że może faktycznie coś się dostanie i wpadnę "z deszczu pod rynnę"

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lon Zobacz posta
    Wymienili Ci na Żytniej sam filtr AA w 40D? Bo mi już drugi raz odpowiedzieli, że samego filtra nie wymieniają tylko całą matrycę. To samo powiedzieli w Tech-Foto z Warszawy. Argumentują, że nie ma możliwości, że nie dostaną się zabrudzenia.
    Nawiasem mówiąc w Gdańsku znalazłem www.okserwis.com.pl/, w którym odpisali, że wymienią sam filtr. Trochę się boję, że może faktycznie coś się dostanie i wpadnę "z deszczu pod rynnę"
    Wymienili choć nie bez "oporów" poczytaj tutaj http://canon-board.info/showthread.php?t=17120&page=19 /od postu 187/- opisałem całe moje przejścia z żytnią, dzisiaj napisała tam też koleżanka najeli że jej także wymieniono filtr na żytniej w tej samej cenie.

Uprawnienia umieszczania postów