Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Sigma 14mm f3.5

Mieszany widok

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

No wiem.. Kadr to moja broszka. Tylko oglądam różnej maści sample, i cały czas mi wychodzi że biorę szkło do architektury. A to góry mają być! Góry..

PS - i jakbym miał w rękach EF14L, to pewnie też byłbym zachwycony.. Dopóki nie dostałbym sigmy
    PS2 - szkło wg. moich informacji jest prawie nieśmigane. Zobaczę je dopiero w długi week majowy, więc na razie tylko teoria. Wiem że blokuje przysłonę pod cyfrowymi body, ale to zdaje się dolegliwość starszych Sigm. Pozostaje trzymać kciuki, żeby pod analogiem rzeczywiście był ok..

edit:

PS3 - a szkło kosztuje tylko 150, bo jego właściciel (użytkownik 400D) uważa je za zepsute i całkowicie nieprzydatne do hobby
    Ostatnio edytowane przez XLesio ; 21-04-2009 o 16:27
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    PS2 - szkło wg. moich informacji jest prawie nieśmigane. Zobaczę je dopiero w długi week majowy, więc na razie tylko teoria. Wiem że blokuje przysłonę pod cyfrowymi body, ale to zdaje się dolegliwość starszych Sigm. Pozostaje trzymać kciuki, żeby pod analogiem rzeczywiście był ok..
    Problem niezgodności dotyczy też nowszych analogowych body. Nie wiem jak będzie z 30-tką, ale z 300v szkiełko raczej się nie dogada.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów