U mnie na piątce rzeczona pięćdziesiątka na F1,8 zachowywała się tak źródło Ale przymknięta - już dużo lepiej vide f2,8 źródło czy 2,0 źródło Wszystko to jpg z puszki prosto
Ostatnio edytowane przez himi ; 19-04-2009 o 12:29
Zamieszczone przez himi U mnie na piątce rzeczona pięćdziesiątka na F1,8 zachowywała się tak źródło Ale przymknięta - już dużo lepiej vide f2,8 źródło czy 2,0 źródło Wszystko to jpg z puszki prosto A na puszce co miales ustawione? Jaka ostrość itd.? Na moje 20D+50/1.4 mogę od F2.0 cokolwiek chyba walczyć w ostrości, poniżej mydli, ale chyba trzebaby jakieś poważniejsze testy w końcu zrobić...
Zamieszczone przez allxages Na moje 20D+50/1.4 mogę od F2.0 cokolwiek chyba walczyć w ostrości, poniżej mydli, ale chyba trzebaby jakieś poważniejsze testy w końcu zrobić... Wszystko się zgadza. Na cropie ten obiektyw jest bardzo przyzwoity od f2. Na FF już od f1.8
Zamieszczone przez aptur Wszystko się zgadza. Na cropie ten obiektyw jest bardzo przyzwoity od f2. Na FF już od f1.8 A to mnie w takim razie uspokoiło troszkę :-) Dzięki za info!
Zobacz tagi
Zasady na forum