Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 75 z 75

Wątek: www.snajper.net (snajper allegrowy) - czy korzystacie??

Domyślnie

Hmm. Ja tylko słyszałem już od dwóch osób że Allegro zamykało konta użytkownikom którzy korzystali ze snajpera. Może to tylko podpucha rozpuszczana przez Allegro żeby ludzie się przestraszyli. Innego punktu w regulaminie z którym mógłby być sprzeczny snajper nie udało mi się znaleźć.

Domyślnie

Powiem krótko.
    Są użytkownicy, którzy byli, są i nadal będą negatywnie nastawieni do wszelkiego oprogramowania snajperskiego. Nie lubią ryzyka, konsekwentnie kupują wypatrzony przedmiot za określone z góry maksimum, którego nie przekraczą.
    Inną grupą będą użytkownicy, którzy licytują na ostatnią chwilę, chcąc wyrwać towar taniej, oczywiście takie działanie będzie bardziej ryzykowne, a zarazem niepewne. Ale taka adrenalinka daje szanse na zakup po znacznie niższej cenie. Dlatego wśród tych użytkowników programy snajperskie są świetną pomocą, w "atakowaniu" na ostatnią chwilę.
    Ponadto cytat zaciągnięty z regulaminu allego ma się nijako do praktyki. A co z NK? tam również można powiązać konto z serwisem allegro, tym samym udostępniamy hasło NK.. więc skoro dziadowska NK może legalnie funkcjonować, to dlaczgo programy snajperskie by nie miały? hmm
    .

Bywalec Awatar czarny1999
    Miasto
    Leicester

Domyślnie

konia z rzedem temu kto w tym temacie napisze cos nowego

Bywalec Awatar justanimage
    Miasto
    Radom City

Domyślnie

coś nowego

a powaznie piszac, to pare osob wspominało ze fajnie by było gdyby po zalicytowaniu pod koniec czasu aukcja przedluzała sie automatycznie jakis czas (np. 5 minut), tak jak w tradycyjnych aukcjach...
    Ktos kiedys spytał o to allegro i ich odpowiedz była taka, ze na zachodzie w kilku serwisach wprowadzono kiedys taka mozliwosc, jednak nie przyjela sie...
    Po pewnym okresie okazalo sie ze mnostwo ludzi w ferworze przelicytowywania solidnie przeplacalo i potem zniechecało sie do takich serwisów w ogóle...
    Tak wiec w internecie raczej nie ma co liczyć na przedłużanie w chwili podbijania ceny (i w sumie dobrze)
    Ostatnio edytowane przez justanimage ; 19-04-2009 o 08:29
    600D + Tokina 19-35 + T28-75 + C50 1.4 + C70-210

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fabrykant Zobacz posta
    Hmm. Ja tylko słyszałem już od dwóch osób że Allegro zamykało konta użytkownikom którzy korzystali ze snajpera. Może to tylko podpucha rozpuszczana przez Allegro żeby ludzie się przestraszyli. Innego punktu w regulaminie z którym mógłby być sprzeczny snajper nie udało mi się znaleźć.
    Podpucha? może tak, ale raczej nie rozpusczana przez Allegro, a przez "przekupy plotkary"
    Na marginesie to widzę, że niektórzy sprzedający sami wręcz zachęcają do snajpowania na ich aukcjach (i odnoszą z tego jakieś korzyści poprzez reklamowanie Snajperów)
    Fotograf platoniczny

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów