Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Mieszany widok

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Masz w tym jakieś większe doświadczenie? Jakieś głębsze przemyślenia, którymi chciałeś się z nami podzielić? Czy po prostu : ottak Ci się wzięło na żartobliwe robienie OT? Co prawda osobiście uśmiałem się po pachy i turlałem pod biurkiem z żartu świadczącego o Twoim niezwykle wysublimowanym poczuciu humoru, ale może przyjść jakiś mod i posądzić Cię o nabijanie pustych postów... A przepraszam - zapomniałem - to ty jesteś tu (prawie) bogiem... żenua stary, żenua
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    Masz w tym jakieś większe doświadczenie? Jakieś głębsze przemyślenia, którymi chciałeś się z nami podzielić? Czy po prostu : ottak Ci się wzięło na żartobliwe robienie OT? Co prawda osobiście uśmiałem się po pachy i turlałem pod biurkiem z żartu świadczącego o Twoim niezwykle wysublimowanym poczuciu humoru, ale może przyjść jakiś mod i posądzić Cię o nabijanie pustych postów... A przepraszam - zapomniałem - to ty jesteś tu (prawie) bogiem... żenua stary, żenua
    Uuuu, dawno nie spotkałem kogoś z mniejszym poczuciem humoru niż moje. Gratuluję EOT.

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Uuuu, dawno nie spotkałem kogoś z mniejszym poczuciem humoru niż moje. Gratuluję EOT.

Poczucie humoru mam - Ci co mnie znają wiedzą, że śmieje się prawie zawsze ale wiesz 'kolego', może jeszcze Cię nikt nie uświadomił, ale nie zawsze wielkość ma znaczenie - w tym akurat wypadku to chyba kwestia smaku czy też gustu a o nich się nie dyskutuje... Może, gdybyś żartował w bliższym Tobie środowisku, lepiej by zostały Twoje żarty przyjęte niestety, jeśli chodzi o mnie to 'ziarna trafiające na skałę', lub tez może lepiej 'perły rzucane przed wieprze'.
    Nie będę się więcej rozpisywał, bo jeszcze coś opatrznie zrozumiesz, a wiadomo - łysy jak czegoś nie rozumie, lubi przyp...olić ... Pozdrawiam Ciepło
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Uprawnienia umieszczania postów