Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Wątek: "uniwersalny" travel zoom na początek

Mieszany widok

0ai0
    Guest

Domyślnie

Po prostu rob76 jak reszta zaawansowanych nie czyta dokładnie postów ( w ostatnim wytłumaczyłam dlaczego tak a nie inaczej), tylko od razu narzuca swoje zdanie nie licząc się i wkurzając, że jednak ktoś chce zrobić coś po swojemu i są święcie przekonani że to będzie błąd.
    Może i błąd, ale na błędach człowiek się uczy prawda?
    Pozdrawiam wszystkich Tych, którzy w pierwszej kolejności wymagają cudów od siebie a nie od sprzętu

Bywalec Awatar zyyys
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 0ai0 Zobacz posta
    Po prostu rob76 jak reszta zaawansowanych nie czyta dokładnie postów ( w ostatnim wytłumaczyłam dlaczego tak a nie inaczej), tylko od razu narzuca swoje zdanie nie licząc się i wkurzając, że jednak ktoś chce zrobić coś po swojemu i są święcie przekonani że to będzie błąd.
    Może i błąd, ale na błędach człowiek się uczy prawda?
    Pozdrawiam wszystkich Tych, którzy w pierwszej kolejności wymagają cudów od siebie a nie od sprzętu
    1. Nikt Ci nic nie narzuca - to są Twoje pieniądze i wyboru dokonasz sama.
    2. Nikt się nie wkurza - wybacz ale to jakim sprzętem będziesz focić dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia.
    3. Dla mnie to ze chcesz kupić właśnie takie szkło nie jest błędem ale ja bym takiego nie kupił.
    4. To jest forum i skoro zadajesz pytanie to licz się z różnymi odpowiedziami i także z tymi, które poddają krytyce Twoje zdanie.
    5. Człowiek uczy się na błędach - zgadzam się ale ja wolę uczyć się na cudzych, a własne zminimalizować na tyle na ile to możliwe bo jak wiemy własne błędy kosztują.
    6. Uważam, że temat został już wyczerpany i nic już ciekawego nie wniosą przepychanki czy kombajn lepszy czy nie - wyciągnij wnioski i zrób tak jak uważasz.

pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów