3,4,5 bardzo dobre choc w 3 inna tonacje czerni i bieli mozna było uzyc zdjecie jest za szare aa kosmetycznie wysteplował bym ta blizne na czole reszta uwag to co Toffic
3,4,5 bardzo dobre choc w 3 inna tonacje czerni i bieli mozna było uzyc zdjecie jest za szare aa kosmetycznie wysteplował bym ta blizne na czole reszta uwag to co Toffic
o jejku nie.
wyglada jakby miala sie pociac zyletka.
kadry, obrobka, czy tez jej brak, perspektywa na 2 - na nie.
No i co, nikt nic nie powie??
Napiszcie co jest nie tak.
Napisałem już co chciałem osiągnąć na fotkach, a to co osiągnąłem jest widoczne.
pkt 8 regulaminu
za ciemno, ostatie poruszone i wzrok sie gubi.. na 2. ta kredka ni w gruche ni w pietruche mi nie pasuje.. ja tu widze raczej zobojętnienie a nie rozpacz po utracie pierwszej miłości...
8 mi się podoba, 9 nieostre oczy, na 7 modelka wygląda jakby siedziała zamknięta w zakładzie psychiatrycznym, do tego perspektywa IMHO na nie, a w 6 kadr mi się nie podoba (ucięłabym lewą stronę). Zdjęcia bardzo dołujące. Nie wrócę do nich i już![]()
ok. czaje o co ci chodzi, ale do mnie to w ogole nie przemawia.
przede wszystkim technicznie te foty leza.
dziewczyna jest sliczna.
technika - na ostatnim wzrok najbardziej mi ląduje na straszacej dziurce od nosa
kadry mało ciekawe, kolorystyka rowniez.
pomysł - lepszy niz zaden, chociaz na pewno nie jakis odkrywczy. jestem na nie, ciezko mi nawet powiedziec co poprawic..