Choć użytkownikiem forum jestem od dawien dawna, to pokazałem jak na razie nie wiele. Postaram się to zmienić. Na początek jedno zdjęcie, z którym jestem związany emocjonalnie. Zobaczymy co Wy na to?
1.
Choć użytkownikiem forum jestem od dawien dawna, to pokazałem jak na razie nie wiele. Postaram się to zmienić. Na początek jedno zdjęcie, z którym jestem związany emocjonalnie. Zobaczymy co Wy na to?
1.
pkt 8 regulaminu
Mimo klimatu mnostwo za ciemne. Ciut bardziej cialbym po prawej krawedzi.
Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog
Kadr trochę filmowy, ale ... za ciemno, za mało z lewej, za dużo z prawejno i minimalnie krzywo.
Finally I've found that I belong here
Dla mnie zdjęcie bardzo fajne. Tylko, tak jak radzą przedmówcy, trochę jaśniej, lekko w prawo i lekko w górę i będzie gitAle klimat super. Czekam na więcej!
Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
100-letni Tycjan
400D kit S10-20 C70-200 4f
Poprawiłem fotkę zgodnie z Waszymi sugestiami, niestety nie za bardzo mogę zdjęcie poszerzyć, ponieważ muszę je prostować i to znacznie. W tej chwili proporcje rozjechane (jak dla mnie), ale generalnie więcej z lewej mniej z prawej, jaśniej i więcej na górze.
1.1
pkt 8 regulaminu
No i git. (choć wolałam cala postać bohatera, ale rozumie, ze wtedy musiałoby być szerzej)
Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
100-letni Tycjan
400D kit S10-20 C70-200 4f
Nikt nic nie skrobnie? Aż tak nijak jest??
pkt 8 regulaminu
No.2 - świetnie modelka uchwycona, dokucza mi tutaj tylko tło, za słabo odcięte - zlewa się z modelką
No.4 - fajne, szkoda że tak brutalnie ręka ucięta