Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 127

Wątek: [iktorn92] Ania.

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Domyślnie

Troyan, nie oceniaj modeli na zdjeciu. Oceniaj fotografie. Mnie akurat podoba się sposób w jaki pozuje, chłopak niezwykle fotogeniczny (nie, nie znam go).

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To ja dorzucę swoje 3 grosze.
    18- spojrzenie takie nie teges, mało szelmowskie, nie wiem może jeśli by patrzyli na siebie, takie bardziej nostalgiczne
    2 następne jakieś nijakie, nie przemawiają do mnie, pani Ania (bo chyba tak ma na imię?) najlepiej wyszła na początku Twojej opowieści, tu jakoś średniawo
    21- jak dla mnie szacun, gangsta jak trzeba, nice.
    pkt 8 regulaminu

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chyrus Zobacz posta
    Troyan, nie oceniaj modeli na zdjeciu. Oceniaj fotografie. Mnie akurat podoba się sposób w jaki pozuje, chłopak niezwykle fotogeniczny (nie, nie znam go).

Nie oceniam chłopaka tylko sposób w jaki zapozował. Można patrzeć na to też w inny sposób: rola modela i kunszt jej zagrania jest składową fotografii więc mam jak najbardziej prawo nadmienić, że coś tu nie pasuje. Chłopak doskonale by się nadawał na sesję w bibliotece otoczony książkami albo z czapką kucharza. Rewolwer i macho do niego nie pasują. zNiektórych schematów się poprostu nie łamie kiedy liczy sie an określoną reakcję
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

wrzuć finalne wersje (ten retusz) i wtedy ocenimy

makro
    Guest

Domyślnie

jesli chodzi o styl gangsta to 18-tka zdecydowanie najlepiej wypada, 21 zdjecie jako zdjecie fajne, ale wizytuwka gangstera do modela na tym zdjeciu nie pasuje, nie ma tego czegos w oczach, przypomina mi Michala Koterskiego , on tez czesto robil podobne minki w stylu gangsta z podobnym rezultatem, w dodatku wizualnie mi ten model tez jakos go przypomina

pozdrawiam

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

jak gangsta to na 21 po pierwsze powinien albo bardziej pewnie trzymac gnata albo abrdziej nonszalancko, no i ten czerwony koreczek w lufie ;p
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    jak gangsta to na 21 po pierwsze powinien albo bardziej pewnie trzymac gnata albo abrdziej nonszalancko, no i ten czerwony koreczek w lufie ;p
    No ja 21 będę bronił dalej, oczywiście pomijając ten koreczek:P, nie mniej jednak zdjęcie ma klimat właściwy. Taki prawdziwy gangsta, takie kocie ruchy:P w a nie tak jak Ci nasi pseudo mafiozo-drechy porażka.
    pkt 8 regulaminu

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

wrzuć finalne wersje (ten retusz) i wtedy ocenimy
    Dziś jeszcze wrzuce tylko coś wybiore.

No ja 21 będę bronił dalej, oczywiście pomijając ten koreczek:P, nie mniej jednak zdjęcie ma klimat właściwy. Taki prawdziwy gangsta, takie kocie ruchy:P w a nie tak jak Ci nasi pseudo mafiozo-drechy porażka.
    Dokładnie to chciałem uzyskać ale czy mi się udalo sa rozne głosy, nie mnie to oceniać

Dziękuję wszystkim za chwile spędzone w tym wątku niebawem następne fotki

makro
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odi Zobacz posta
    kazdy ma swoje wizje i tego sie trzyma, trzymanie gnata swoja droga , ale ja kieruje sie glownie wyrazem twarzy, i spojrzenie to podstawa, a w tym przypadku bardziej wzbudza to u mnie usmiech i sympatie niz respekt i odczucie wewnetrznej sily tej osoby

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

kazdy ma swoje wizje i tego sie trzyma
    Zgadzam się!

ale ja kieruje sie glownie wyrazem twarzy, i spojrzenie to podstawa, a w tym przypadku bardziej wzbudza to u mnie usmiech i sympatie niz respekt i odczucie wewnetrznej sily tej osoby
    Nie wiedziałem, że jednym zdjęciem wzbudze az tyle roznych emocji

Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów